günaydın kısslar ayyyhhh yeni kalktım mirmirmirmir ban neden böyle çok uyuyorum bilmiyorum yataktan zor kalktım
gece çalışmalar cok mu yoğun oluyo yoksa tembellikmi yapıyon canım pisikolojik olabilir sürekli uyku ihtiyacı cünkü bende bi dönem öle olmuştum sonra toparladım kendimi kalk kıss tembelklava: klava: klava: klava:
yok kıss ne çalışması :jeyyar: bilmiyorum belkide psikolojik kıs ben daha hastalanmadım ya söktürücü bebek varsa zarar verir değilmi
esinte bende geç kalkıyordum ama şu 1 haftadır gece uyuyamıyorum sabahta erkenden kalkıyorum yaa
canım hiç bişey olmaz mrk etme benim kuzenede kist dediler adet olmadı kullandı şimdi bi kızı var meğer hamişmiş bazen doktorlarda yanılıyo allaha güven ve dua et belkide var canım umudun allah olsun kendini ferah tut :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
hoşgeldin aşk meleği nasılsın
h b tatlım iyiyim sen nasılsın şeker:1hug:
canım bende ya aklımız hep bebişimizde oldu için olabilir inanmıyom sabah olsun o gün gecsin off benimde az değil 11 gün senin yine cıktı ya benim acaba hep diom
gerçektenmi ama olmaz yaa tüp yaptırdık olmadıda kendindenmi olacak sanki bende cumartesiye kadar olmazsam doktora tel açıcam
günaydın kızlar
nasılsınız bakıyım ben yokken baya kaynatmışsınız gecmişi okuyodum
aşk meleyi hoşgeldin canım
cnm bu gün bi test yapsana bence çıkar artık rahat edersin
kızlar bizim burdaki kültür merkezinde seminere katıldım dr halit fırat erdem ve emre bakırcıoglu gelmişti sorular yanıtlıyodu zaten görümcemin doktoruydu ücretsiz muayene hakkı kazandım dün beni arayıp cagırdılar amaaaaaaaaaa
kocam gelmiyo ya neyapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?