Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım kendine dikkat et iş falan yapma değerin yükselebilir doktor muayene etti dimi.

canım kendine dikkat et iş falan yapma değerin yükselebilir doktor muayene etti dimi.

canım muayene olmadım sadece kan tahlili zaten bişey yapmıyolarki mauyanede bi ultrasyon sonra hemen kan tahili cuma olurum heralde muayane ay dikkat etmez olurmuyom hemde nasıl zaman gectikce acıkcası umutlanıyom ama umudum allah

aşk meleği canım sendede üşüme varmı ben hep üşüyom ısınmıyom hala bi giyiniom özellikle ayaklarım üşüyüyo

canım nilse calışıyo gelmio fazla hatta bayadır yok burcu mechulum gelir biliosun nilse kötü bi sorun yaşadı toparlanmak için çalışmaya başladı

biliyorum cnm inan çok üzüldüm onun adına duyunca şok oldum inşallah rabbim acısını hayırlı bi evlatla unutturur diğer kızlarla da karşılaşırım inşallah

hadi hayırlısı meleğim yarın bende gitcem ikimizde inşallahyarın hamiş olduğumu öğrenirim allahım yüzümüze bak inşallah canım bide belim ağrıyo özellikle sabahları oluyo genelde öğleye doğru gidio

inşallaaaaaaaaaaaaahhh canım yarın güzel haberi verirsin bize burda sevinç çığlıkları atarız hep beraberdelikafadulden

inşallaaaaaaaaaaaaahhh canım yarın güzel haberi verirsin bize burda sevinç çığlıkları atarız hep beraberdelikafadulden

amin eminem amin ay ne güzel olurdimi bakalım yarın kesin gitcem 11 gün oluyo bide ayın 4 cü günü saymıyom yoksa 12 ci gün oluyo bakalım artık bende iyice umutlanmaya başladım bakalım ne olcak cünkü hiç böle günüm gecmezdi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah cnm ikimiz bir güzel haberle geliriz en az senide kendim kadar merakla bekliyorum sonucu esinte hemen yaz olurmu

inşallah güzel haberler alırsın canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana :CüvCüv::ecrin_bebek:

amin talım inşallah Allah razı olsun cnm rabbim sanad tüm isteyenlerede ısmet eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

nilse sen yemek yiyebiliyomusun ben herşeyden tiksiniyorum ya hiç bişey yiyemiyorum

inşallah cnm ikimiz bir güzel haberle geliriz en az senide kendim kadar merakla bekliyorum sonucu esinte hemen yaz olurmu

yazmaz olurmuyum hemen yazacam canım heralde esinte diyeceksin nilse yazmışsın yok canım tiksinmiyom annem dioki bizde bulantı tiksinme olmuyo sendede olmaz bizim kuzenlerde hiç birinde olmadı bulantı kusma tiksinti ama bende olsun kıss hamiş olduğumu bileyim bide birazdaha kilo veririm daha güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya cnm kusura bakma nilseye üzüldüm ya aklımda kalmış valla farkında değilim .
cnm öle deme çok kötü ya bişey yiyemiyosun kilo verirsin ama bebeğinde gelişmez cnm inşallah olmaz bulantın iyi sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

canım orası öle ama bulantım olsun kıss hamiş olduğumu bileyim ama fazla olmasın normal düzeylerde cok hevesliyim ay allahım ne olur inşallah hamişimdir :Saruboceq:

canım orası öle ama bulantım olsun kıss hamiş olduğumu bileyim ama fazla olmasın normal düzeylerde cok hevesliyim ay allahım ne olur inşallah hamişimdir :Saruboceq:

inşallah cnm rabbim senin ve tüm arkadaşların gönlüne göre verir cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kısslar ayyyhhh yeni kalktım mirmirmirmir ban neden böyle çok uyuyorum bilmiyorum yataktan zor kalktım

inşallah cnm rabbim senin ve tüm arkadaşların gönlüne göre verir cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…