evet cnm allah kısmet ederse ilk kez gidicem yarın dktra inşallah güzel geçer herşey normaldireyvahedigeldismile
canım her ay yumutlama aynı die bişey yok kimi zaman daha erken kimi zaman adete yakın oluyo ya bu belli olmaz boşver takma fazla kafana ben hic o testleri kullanmadım bilmem yumutlama günüymüş bence alakası yok bide insan kendini o günler mecbur hisseder o zaman zaten olmaz ama akışına bıra ben öle yapıyom hiç umursamıyom ya zaten olacağı varsa olur ne gerek var o testlere kıss bu arada ben hala adet olmadım 3 gün önce teste 4,49 cıktı cuma gene gidicem
canım kendine dikkat et iş falan yapma değerin yükselebilir doktor muayene etti dimi.
canım nilse calışıyo gelmio fazla hatta bayadır yok burcu mechulum gelir biliosun nilse kötü bi sorun yaşadı toparlanmak için çalışmaya başladı
aşk meleği canım sendede üşüme varmı ben hep üşüyom ısınmıyom hala bi giyiniom özellikle ayaklarım üşüyüyo
aşkmeleği sen hamilemisin canım.
inşallah cnm hamileyim yarın dktra bi gideyim kesinlesin rahat edicem ü gün oluyo öğreneli cnm 1 hafta günüm geçti
hadi hayırlısı meleğim yarın bende gitcem ikimizde inşallahyarın hamiş olduğumu öğrenirim allahım yüzümüze bak inşallah canım bide belim ağrıyo özellikle sabahları oluyo genelde öğleye doğru gidio
inşallaaaaaaaaaaaaahhh canım yarın güzel haberi verirsin bize burda sevinç çığlıkları atarız hep beraberdelikafadulden
hadi hayırlısı meleğim yarın bende gitcem ikimizde inşallahyarın hamiş olduğumu öğrenirim allahım yüzümüze bak inşallah canım bide belim ağrıyo özellikle sabahları oluyo genelde öğleye doğru gidio
inşallah güzel haberler alırsın canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana :CüvCüv::ecrin_bebek:
inşallah cnm ikimiz bir güzel haberle geliriz en az senide kendim kadar merakla bekliyorum sonucu esinte hemen yaz olurmu
yazmaz olurmuyum hemen yazacam canım heralde esinte diyeceksin nilse yazmışsın yok canım tiksinmiyom annem dioki bizde bulantı tiksinme olmuyo sendede olmaz bizim kuzenlerde hiç birinde olmadı bulantı kusma tiksinti ama bende olsun kıss hamiş olduğumu bileyim bide birazdaha kilo veririm daha güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya cnm kusura bakma nilseye üzüldüm ya aklımda kalmış valla farkında değilim .
cnm öle deme çok kötü ya bişey yiyemiyosun kilo verirsin ama bebeğinde gelişmez cnm inşallah olmaz bulantın iyi sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
canım orası öle ama bulantım olsun kıss hamiş olduğumu bileyim ama fazla olmasın normal düzeylerde cok hevesliyim ay allahım ne olur inşallah hamişimdir :Saruboceq:
inşallah cnm rabbim senin ve tüm arkadaşların gönlüne göre verir cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?