Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte ben koşa koşa gitcemde eşim gelmiyo kendi haline bırakalım dio kendiliyinden olsun dio sanki hemen tüp yapcaklarda anlamıyo ya

aşk meleyi hamilesin galiba ALLAH hayırlı etsin sagsalim kucagına almak nasip etsin canım dogalyoldan mı hamile kaldın canım

amin cnm sağol allah razı olsun cnm bende de eşimde de hiç bi sorun yoktu ama 1 yıldır olmadı geçen ay dktra gittim gene hiç bi sorun çıkmadı klomen verdi günde bi tane 5 gün onu kullandım ve kızlar oruç tuttum bende önce bi arkadaşım tuttu hamile mart ayındada bende tuttum sonuç ortada çok şükür rabbime size tavsiyem kızlar belkide bi vesile olur rabbim kısmet eder kızlar aşağıda yazdım orucu duasını artık size kalmış
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

sagol canım paylaştıgın içinopuyorumnanaktan ben de yapıcam ALLAH İZİN VERİRSE kırmızılrı görmeme az kaldı 7 gün ara vermeden yapıyım daha iyi olur

kavga beni sürekli çekiyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bi arkadaş var telefon numarası verip duruyor başka topikte onu aradım bir topikte buldum bu sefer o topiktekiler bana saldırdı

aaa o nasıl iş öyle telefon vermesini anlayamadım tövbe tövbe e ee niye telefon veriyomu ş arayasın diyemi hem niye arayasın onu ne insanlar varyaklava:

sagol canım paylaştıgın içinopuyorumnanaktan ben de yapıcam ALLAH İZİN VERİRSE kırmızılrı görmeme az kaldı 7 gün ara vermeden yapıyım daha iyi olur

şimdiden allah kabul etsin cnm denemeye değer cnm ara versen de olur şimdiden başla en azından oruç biter tam yumoş günlerine denk gelir başlarsın çalışmalara inşallah rabbim bebeğini kısmet eder

kıss zeynom sakın gitme o topiklere burda kal yoksa kızarım klava: tlf nolarını alma verme arama

aaa o nasıl iş öyle telefon vermesini anlayamadım tövbe tövbe e ee niye telefon veriyomu ş arayasın diyemi hem niye arayasın onu ne insanlar varyaklava:

ay ne biliyim biri Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu özlemle bekliyordum.birgün bu kadınlar kulubünde gezinirken bir numara bırakmıştı bir arkadaş onun önerisi üzerine aradım o kadar içten ,o kadr ciddi o kadr samimiydi hemen başladık..şimdi anne adayıyım,numarası bu 05412234342 sizde arayın...maddi manevi yardımcı oluyor.ilaçda yardım cı oluyor diyip kayboluyor sonra yanlış yazdım diyip başka numara yazıp çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…