sağolun kıslar aleyna hoşgeldin cancağzım
yarın gitcem boş ver yapmayayım hem daha iyi olur doktor kesin dayanamıyom gitcem bu günde gitcektim annem yarın git daha iyi olur dio
hoşbulduk zeynocum nasılsın canımŞeniz
aşk meleyi hamilesin galiba ALLAH hayırlı etsin sagsalim kucagına almak nasip etsin canım dogalyoldan mı hamile kaldın canım
iyiyim canım başka topikte yine birileri beni buldıu
hayırdır canım üzdülermi seniklava:
amin cnm sağol allah razı olsun cnm bende de eşimde de hiç bi sorun yoktu ama 1 yıldır olmadı geçen ay dktra gittim gene hiç bi sorun çıkmadı klomen verdi günde bi tane 5 gün onu kullandım ve kızlar oruç tuttum bende önce bi arkadaşım tuttu hamile mart ayındada bende tuttum sonuç ortada çok şükür rabbime size tavsiyem kızlar belkide bi vesile olur rabbim kısmet eder kızlar aşağıda yazdım orucu duasını artık size kalmış
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeebenneyaptımki
bi arkadaş var telefon numarası verip duruyor başka topikte onu aradım bir topikte buldum bu sefer o topiktekiler bana saldırdı
bu esintenin hoşçakalın demeyip çıkmasına sinir oluyorum :mymeka:
sagol canım paylaştıgın içinopuyorumnanaktan ben de yapıcam ALLAH İZİN VERİRSE kırmızılrı görmeme az kaldı 7 gün ara vermeden yapıyım daha iyi olur
aaa o nasıl iş öyle telefon vermesini anlayamadım tövbe tövbe e ee niye telefon veriyomu ş arayasın diyemi hem niye arayasın onu ne insanlar varyaklava:
kıss zeynom sakın gitme o topiklere burda kal yoksa kızarımklava: tlf nolarını alma verme arama
kıss delimiyim neden alıyım yada veriyim aaa sende bir alemsin haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?