kızlar adet oldum zaten bekliodom hiç inanmıyodum hamile olduğuma :çok üzgünüm:
boş verin kızlar unutalım hiç yaşanmadı napabilirimki hiç bukadar gecmezdi bende ümütlendim ama olcaksam nie be kadar gecti hemen olsaydım bukadar etkilenmezdim off içim yanıyo sahile gidip ağlamak istiom hıçkıra hıçkıra evim duvarlarım eşyalarım herşey şahit neler yaşadıma onların bidi olsa size bu ikisenenin her ayını anlatsa :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama
esintem yılmak yok tamammı bak hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz yanlız değilsin canım unutma:teselli:
aynı canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz biz seni anlamaz olurmuyuz benim duvarlarda aynısını anlatır ama sabır canım benim özelden attığım yazıyı oku için rahatlar bak o ihsan sahibi insanlar ne çekti biz neyizki bitanem birazdaha sabır lütfen güzel Allahıma hep şöyle dua ederim Hz. yusuf yüzlüsünden Hz. Muhammed ahlakından hayırlı bir evlat ver derim her namazdan sonra sende öyle dua et bide duaya başlamadan önce peygamberimize salatu selam getirirsen Allaha duanı peygamberimiz ulaştırır inşallah
canım öle daha kötü durumlar yaşayanlarda var allahım onların yardımcısı olsun canım içim rahat bu yaz kesin tüpbebek var zaten başka caresi yok napabilirimki başka umudum allah canım iyim ben şimdi gercekten biliom sizde cok üzüldünüz :teselli:
ben tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı yine sende kendini fazla kaptırma inan çok moralin bozuluyor Allahım hayırlısını versin , kıss bizim bebeğimiz öyle tatlı olacakki bak gör el üstünde tutlacak çok şirin olacak buna inan Allahım sadece bizi sınava tabi tutuyor bu güzleri başarıyla atlatıcaz inşallah sabır et sabrın sonu selamet
canım umudum tüpbebek değil sadece o bir vesile inşallah tutar ben elimden geleni yapcam herzamanderim UMUDUM ALLAH canım bu benim sloganım
canım iyiki varsınız evet yok yılmak ağladım ağladım içimi rahatlattım geldim napim 2 sene her ay yedim kendimide ne oldu aynı yok yok canım hayırlısı inanın şimdi çok daha iyim vereliniortak
kısslar boşverelim olan oldu hayırlısı e eminem sen napıyon
nolsun işte çalışıyorum yarın doktora gidicem kontrolüm var bakalım ne diyecek inş. güzel şeyler söyler dua edin benim için.
zeynom bitanesin canımya öle değilmi rahman ve rahim olan allahım bize can veren bizim bebişlerimizede verir :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?