kıslar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum emi beni özleyin Şeniz
kıslar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum emi beni özleyin Şeniz
beyzanur geçmişi okuyup bitiremedinmi kız hadi gelde sohpet edelim.
kızlar merhaba giremedım dğnden beri dün eşim babannesi rahasızlandı acıle kaldırdık. öldü midesi delinmiş bağırsakları bırbırine yapşmış kadın 80 yaşında dr öebilir diye . bütün herlez toplandık işte neyse ameliyat oldu guzel geçtı iyi şimdilik onun sıkıntısı vardı herzaman sağlığımıza şükretmeliyiz arkadaşlar. 80 yaşında kadın ne acı çekiyo burnunda hortum midesin 4 tane hortum çıkmış çok kötü Allah kimseye nasip etmesin.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.kızlar merhaba giremedım dğnden beri dün eşim babannesi rahasızlandı acıle kaldırdık. öldü midesi delinmiş bağırsakları bırbırine yapşmış kadın 80 yaşında dr öebilir diye . bütün herlez toplandık işte neyse ameliyat oldu guzel geçtı iyi şimdilik onun sıkıntısı vardı herzaman sağlığımıza şükretmeliyiz arkadaşlar. 80 yaşında kadın ne acı çekiyo burnunda hortum midesin 4 tane hortum çıkmış çok kötü Allah kimseye nasip etmesin.
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın.emine szelam canım nasılsın
biraz daha iyiyim bugün ilaçlar etki etmeye başladı.napalım canım dünyanın kanunu bu gelen gidiyo kalanlar sağolsun.siz napiyonuz kızlar eminem sen nasılsın canım iyleştınmi acınız çok büyük biliyorum Allah mekanın tekrar tekrar cennet etsin Rabbim size sağlık versin
merhaba kızlar
beyzam geçmiş olsun Allah sifasını versin inş..
Emine başın sagolsun canım Rabbim geride kalanlara sabırlar versin sanada geçmiş olsun bu bahar havası çarpıyor dikkat et
BUGULL hoşgeldin canım spor nasıl gidiyor verdinmi biraz daha desene yaza bomba gibi girecen
Aylinda bebiş nasıl büyüyormu cinsiyeti belli mi
hadi konuşalım beyzanur sen doktora gidiyodun nooldu canım varmı bi gelişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?