Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba giremedım dğnden beri dün eşim babannesi rahasızlandı acıle kaldırdık. öldü midesi delinmiş bağırsakları bırbırine yapşmış kadın 80 yaşında dr öebilir diye . bütün herlez toplandık işte neyse ameliyat oldu guzel geçtı iyi şimdilik onun sıkıntısı vardı herzaman sağlığımıza şükretmeliyiz arkadaşlar. 80 yaşında kadın ne acı çekiyo burnunda hortum midesin 4 tane hortum çıkmış çok kötü Allah kimseye nasip etmesin.

siz napiyonuz kızlar eminem sen nasılsın canım iyleştınmi acınız çok büyük biliyorum Allah mekanın tekrar tekrar cennet etsin Rabbim size sağlık versin

canım cok gecmiş olsun yazık ya

kızlar hafız bı arkadaşımdan öğrendım kutlu doğum haftası başladıya. dünden itibaren 6 gun içinde yağan yamur suyundan alıp okuyup içmek ve o yağmur suyunu banyo suyumuza katmak çok şifalı imiş

merhaba kızlar
beyzam geçmiş olsun Allah sifasını versin inş..
Emine başın sagolsun canım Rabbim geride kalanlara sabırlar versin sanada geçmiş olsun bu bahar havası çarpıyor dikkat et
BUGULL hoşgeldin canım spor nasıl gidiyor verdinmi biraz daha desene yaza bomba gibi girecen
Aylinda bebiş nasıl büyüyormu cinsiyeti belli mi

bu arada kutlu dogum haftasında bol bol selevat çekmek iyi olur ..Çünkü selevat çektikçe o dua hükmüne girermiş ne istedigimizi söylemesek bile melekler ihtiyacımızı bilir ve Rabbimize iletirmiş

geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
emine szelam canım nasılsın
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın.
siz napiyonuz kızlar eminem sen nasılsın canım iyleştınmi acınız çok büyük biliyorum Allah mekanın tekrar tekrar cennet etsin Rabbim size sağlık versin
biraz daha iyiyim bugün ilaçlar etki etmeye başladı.napalım canım dünyanın kanunu bu gelen gidiyo kalanlar sağolsun.

sağol canım kalanlar sağolsun sen nasılsın iyimisin.

hadi konuşalım beyzanur sen doktora gidiyodun nooldu canım varmı bi gelişme.

iyiyim emine dün tahlilim vardı pregestron degerlerimi iyi buldu dr. bide adetliyken olan tahlileri yapalım dedi tabi gelirse adetiniz diye söyledi hamile kalmışta olbilirsiniz dedi tahlil degerine göre aman işte herkes öyle diyo ama elde bişey yok nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…