Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hay maşallah kalabalıga bak kızlar nasılsınız beyzacık aleyna emine özlemay canlarım nasılsınız valla kilo vermemm iyi gidiyor ama adetim yaklaştı tatlı krizlerim başladı

bugulll sen eşimin değerlerini merak etmiştin şimdi yanımda istediğini sor yazayım.

kızlar beni görmediniz galiba yenileyim dedim

kızlar ne sorucam siz kaç günde bir adet oluyosunuz ama adetiniz bittikten sonra yani temizlendikten sonra

bugul canım ben bitme tarihini tutmuyorumda ayın 25 i geldiyse sonraki ay 25 yada 26 sında gelir .. 6 gün felan sürüyor bu durum normal dedi dr.

herhalde senin de benimki gibi oluyor benim düzenim hep böyleydi işte aşılamada biraz karıştı şimdi yoluna girdi yine çok şükür

yumurta gelişmiş ve çatlamış dedi yumurta kaliteside çok iyi göründügünü söyledi degerlere göre eger ilişkide olmuşsa başarı yüksek diyor zaten sorun bulamıyorlar bir türlü nedense hep diyorum bişey varsa çıksın en azından tedavi oluyum diye ama ne biliyim yok işte bebekte olmuyor dr. strese baglıyor neden olmuyor diye düşünmeyin yada olcakmı diye kendinizi gerdikçe olmaz diyor

eminecik çok iyiymiş eşinin morfolojisi işte eşimin o degeri bizde 3 çok güzel

hadi yaa demek 14 olunca iyi oluyo buna sevindim ama bak değer iyi ama olmuyo Rabbim verecekse her şekilde 3 veya 14 olması demekki bişey ifade etmiyo vakti saati geldimi oluyo bizimde olacak inş. eşinin sprem sayısı kaç benim eşimin 77.6 yazıyo bu nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…