merhaba canım
İNŞALLAH hamilesindir dr bana her ay olur gözüyle bakıyolar ama ne bilim işte olmuyo sitres kısırlıgı varmış o oldu bende galiba hep bebek olsun diye düşünmekten olmuyo ben kendimde o teşhisi koydum
emine sagol canım okudum ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH eşim akşam gelsin çıktısını alsın hergün okurum sendende ALLAH RAZI OLSUN :1hug:
evet alayna stresten olmuyor galiba hayırlısı canım ya inş. senide hepimizinde bebekleri olur,,,,dosta düşmana karşı versin Rabbim hayırlısıyla
Allah kabul etsin canım Rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla verir inşallah:Saruboceq:
emine canım eşimin degerlerini bulamıyorum aklımda tek morfoloji var
kıslar ortalığı yine karıştırdım herhal eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
zeyneeeep naptın yine kız.
yine bişiler yaptım galiba
kızz naaaptın söylesene çatlatma insanı hadiiii söyle
hani ben 3 ay önce ankaraya tüp bebek yaptırmıştımya yerimseniben ordaki doktor bana transferden sonra çatlatma iğnesi vermişti bende evde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı çok sevinmiştimya ama o çizgi iğnedenmiş çok üzüldüydüm şimdi başka topikten biri aynı benim yaptığım gibi iğneden sonra test yapmış çizgi görmüş bende o iğnenin etkisi dedim o yanlış bendede olmuştu inanma dedim oda bana biraz sert çıktı ama arayı düzelttik sonra git bak istersen Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))
ah be güzelim duramıyosun dimi illa bişeylere karışacaksın neyse arayı düzelttiysen sorun yok:teytey:
esinte sende bişeyler söyle şu çılğın kızaohaoldumsmile
kız zeynep senin avatar resmin ne kadar tatlı öyle çok hoş yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?