Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet alayna stresten olmuyor galiba hayırlısı canım ya inş. senide hepimizinde bebekleri olur,,,,dosta düşmana karşı versin Rabbim hayırlısıyla

emine sagol canım okudum ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH eşim akşam gelsin çıktısını alsın hergün okurum sendende ALLAH RAZI OLSUN :1hug:

Allah kabul etsin canım Rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla verir inşallah:Saruboceq:

kıslar ortalığı yine karıştırdım herhal eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

kızz naaaptın söylesene çatlatma insanı hadiiii söyle

hani ben 3 ay önce ankaraya tüp bebek yaptırmıştımya yerimseniben ordaki doktor bana transferden sonra çatlatma iğnesi vermişti bende evde test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı çok sevinmiştimya ama o çizgi iğnedenmiş çok üzüldüydüm şimdi başka topikten biri aynı benim yaptığım gibi iğneden sonra test yapmış çizgi görmüş bende o iğnenin etkisi dedim o yanlış bendede olmuştu inanma dedim oda bana biraz sert çıktı ama arayı düzelttik sonra git bak istersen Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

ah be güzelim duramıyosun dimi illa bişeylere karışacaksın neyse arayı düzelttiysen sorun yok:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…