merhaba hanımlar....ben de bu yollardan geçip,sonra tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalmış biriyim.:)..sabredin...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..inşallah emekleriniz karşılıksız kalmasın..:))
merhaba hanımlar....ben de bu yollardan geçip,sonra tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalmış biriyim.:)..sabredin...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..inşallah emekleriniz karşılıksız kalmasın..:))
beyzanur sen nerelerdesin gülüm pek uğramıyosun buralara hayırdır.
tamam canım ederim dua hep ediyorum zaten ama niye gerek duydu ilaca
rahim duvarın ince demeklki inşallah hayırlısı olur canım dr da bir bldiği vardır
demekki o 3 aylık dönemde rahım duavrı kalınlaştırcak ondan sonra tedavı yapıcak sana şuan sadece ilaçlarla ön hazırlık yapıyo
canım ben burdayım sakın üzülme pes etme rabbım hepimize tatıracak o duyguyu
aynen öyle canım. işte bende korkuyorum ilaçlar etki etmezse nolacak diye çok tedirğinimeyvahedigeldismile
canım seni çok ii anlıyorumn takma kafana herşeyı sal gitsin . ben inan öyle yaptım bıktım bunaldım artık herşeyden boşverdım. inşallah bu ilaçları son ilaçların olur ve son tedavın olur.sağlığın yerınde olsun
inşallah canım ya inşallah dün akşam çok ağladım eşim kızdı bana yine kafanda senaryolar kurmuşsun diye:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?