Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba hanımlar....ben de bu yollardan geçip,sonra tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalmış biriyim.:)..sabredin...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..inşallah emekleriniz karşılıksız kalmasın..:))

doğru diiosun canım genelde tedavbı görenler hep bıraktıktan sonra yada kafadan sildikten sonra hamiş kalıyo. Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder yavrunu

MaaşallahRabbim emeklerinin karşılığını vermiş inş. bizede verecek sabırla bekliyoruz canım buraya gelip yazdığın için teşekkürler bu tür şeyleri duyunca umutlanıyorum Allahım bu mutluluğu banada bütün isteyenlerede yaşatsın:Saruboceq:

beyzanur ben dün doktora gittim şu an olumsuz bişey yok farklı bir ilaç verdi estrofem diye rahim duvarını kalınlaştırmaya çalışıyo doktorum çok korkuyorum ya kalınlaşmazsabilmiyorumkismile

yani rahim bu durumdayken tüp bebek yapılsa bile olmaz dedi moralim bozuldu şimdi tek dileğim rahim duvarının istenen boyuta gelmesi ne olur benim için dua edin.

tamam canım ederim dua hep ediyorum zaten ama niye gerek duydu ilaca

ilaç zaten kullanıyorum triseguens diye bir ilaç bu sefer ilacı değiştirdi dozunu arttırdı yani ilacın demekki rahim istenilen kalınlığa ulaşmamış gerçi bana 3 aylık bir süre vermişti henüz 2.ayımdayım yani 3 kutu ilaç kullanmış olucam 3 ayın sonunda durumuma bakacak ona göre tedavi uygulayacakmış inş. bu ilaçlar olumlu tepki verir.

demekki o 3 aylık dönemde rahım duavrı kalınlaştırcak ondan sonra tedavı yapıcak sana şuan sadece ilaçlarla ön hazırlık yapıyo

rahim duvarın ince demeklki inşallah hayırlısı olur canım dr da bir bldiği vardır

canım ben laparoskopi oldumya rahim duvarım kalınlaşmış buda gebeliğe engelmiş onun için rahim duvarını kazımışlar şimdide eski haline dönmesi için ilaç tedavisi uyguluyolar.

demekki o 3 aylık dönemde rahım duavrı kalınlaştırcak ondan sonra tedavı yapıcak sana şuan sadece ilaçlarla ön hazırlık yapıyo

aynen öyle canım. işte bende korkuyorum ilaçlar etki etmezse nolacak diye çok tedirğinimeyvahedigeldismile

canım seni çok ii anlıyorumn takma kafana herşeyı sal gitsin . ben inan öyle yaptım bıktım bunaldım artık herşeyden boşverdım. inşallah bu ilaçları son ilaçların olur ve son tedavın olur.sağlığın yerınde olsun

inan bende boşvermiştim hiç takmıyodum kafaya ama dün doktor öyle deyince kafam karıştı ne biliym işte Allah sığındım başka yapacak bişey yok.şu an tek sorun rahim duvarı oda düzelirse hiçbir sorunum kalmayacak inşallah.

inşallah canım ya inşallah dün akşam çok ağladım eşim kızdı bana yine kafanda senaryolar kurmuşsun diye:bbo:

canım aynı bende öyleyim senden farksız değilim. bu yoldakılerın hepside öyledır sanırım bişey oldumu en yakınımızdaki kimse ona saldırıyoruz. senın adetıne varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…