Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canım napıyım uğraşıp duruyorum işte işle güçle sen nasılsın bu arada benim çıkmam lazım eşim geldi görüşürüz

kızlar moralim çok bozuk.
perşembe günü kalp atışlarını gördüm ama cuma günü okulda yoğun kanamam oldu.çok
korkuyorum.Doktor 15 gün yatak istirati verdi.Allahım inşallah kaybetmem bebeğimi.

perşembe günü kalp atışlarını gördüm ama cuma günü okulda yoğun kanamam oldu.çok
korkuyorum.Doktor 15 gün yatak istirati verdi.Allahım inşallah kaybetmem bebeğimi.

nergis cok cok gecmiş olsun ALLAH bebeyini sana bagışlasın canım sakın korkma dinlen hamilelerde böyle kanamalar olur içini ferah tut bebeyin annesini bırakmıycak İNŞALLAH

....................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f..................................21 mart hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

canım ya çok üzüldüm inş. bişey olmaz .Kalp atışlarınıda duyduduguna göre melegin senle ve saglıklı buna odaklan canım dinlenmene de dikkat et sakın ev işi falan yapma çok çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun . Bebeğinn sana ne kadar süreçten geçtikten sonra geldı hiç seni bırakırmı tabı sende onu bırakmazsın. dualrımız senınle sen bol bol dinlen canım..

allah korusun yaa. lafını bile etme. ne işin var senin okulda yat kalkma bidaha yerinden:: lmaz:lmaz allahım size bağışlasın. sağsalim doğurursun inşlh...
cnm bişi sorcam sana bide. bu lucrin i rapor ilemi aldın. raporla kaça aldın yada raporsuz kaç lira acaba????
kendine ve bebeğe çok iyi bak. alalha emanetsini ikinizde..

günaydın kızlar nergiscim geçmiş olsun ben senin yerinde olsam hiç ayağa kalkmam:çok üzgünüm:

kızlar bi çocuk oyuncakçıda o kadar güzel bebek günlüğü gördümki öyle süslü bişeydiki bebeğin ilk resmini koymakla başlıyorsun daha ceninken sonra ona güzel duygularını yazıyorsun annesinin resmi babasının resmi aşı takvimi ilk adım atışı tarihi o kadar güzeldiki içimden ben bunları kullanacakmıyım acaba dedim çok üzüldüm çok eşim zorla çıkardı beni ordanmafoldumben mafoldumben mafoldumben

aynı duygular bizdede var üülme:

zeynep canım bende de bazen öyle düşünceler oluşuyor.Kıyafet almaya gidiyoruz gömlekler etekler falan filan derken kendimizi çocuk reyonunda buluveriyoruz ordaki pembe pembe elbiseleri el kadar tulumları görünce kahroluyorum birde başındaki insanları kimi hamile kimi bebegine deniyor Diyorum Allahım biz neden yaşayamıyoruz bu güzellikleri diye
İsyan degil ama istiyorum çok istiyorum inş. hepimiz tez zamanda alabilelim o minicik kıyefetleri

amin canım inşallah bende öyle yerlere girerken korkuyorum kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum beni bir tanıdık görecekle aaa zeynep sen hamilemisin Çok üzgünüm çoook hayır değilim dememden çok korkuyorum mafoldumben

zaten o sorular bunaltıyor insanı bazen dogum kutlaması için alıyordum hemen sorular peş peşe geliyor daralıyorum artık görüşmüyorum öyle kişilerle ...Dogum kutlamalarınada gitmiyorum 4-5 arkadaş dogum yaptı gitmedim aman ne düşünürse düşünsünler katlanamıyorum artık

haklısın canım boşver gitme ama onlar bizimle öyle konuşunca bizim günahlarımıza kefaret oluyor inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…