kızlar moralim çok bozuk.
perşembe günü kalp atışlarını gördüm ama cuma günü okulda yoğun kanamam oldu.çok
korkuyorum.Doktor 15 gün yatak istirati verdi.Allahım inşallah kaybetmem bebeğimi.
perşembe günü kalp atışlarını gördüm ama cuma günü okulda yoğun kanamam oldu.çok
korkuyorum.Doktor 15 gün yatak istirati verdi.Allahım inşallah kaybetmem bebeğimi.
kızlar bi çocuk oyuncakçıda o kadar güzel bebek günlüğü gördümki öyle süslü bişeydiki bebeğin ilk resmini koymakla başlıyorsun daha ceninken sonra ona güzel duygularını yazıyorsun annesinin resmi babasının resmi aşı takvimi ilk adım atışı tarihi o kadar güzeldiki içimden ben bunları kullanacakmıyım acaba dedim çok üzüldüm çok eşim zorla çıkardı beni ordanmafoldumben mafoldumben mafoldumben
aynı duygular bizdede var üülme:
kızlar bi çocuk oyuncakçıda o kadar güzel bebek günlüğü gördümki öyle süslü bişeydiki bebeğin ilk resmini koymakla başlıyorsun daha ceninken sonra ona güzel duygularını yazıyorsun annesinin resmi babasının resmi aşı takvimi ilk adım atışı tarihi o kadar güzeldiki içimden ben bunları kullanacakmıyım acaba dedim çok üzüldüm çok eşim zorla çıkardı beni ordanmafoldumben mafoldumben mafoldumben
zeynep canım bende de bazen öyle düşünceler oluşuyor.Kıyafet almaya gidiyoruz gömlekler etekler falan filan derken kendimizi çocuk reyonunda buluveriyoruz ordaki pembe pembe elbiseleri el kadar tulumları görünce kahroluyorum birde başındaki insanları kimi hamile kimi bebegine deniyor Diyorum Allahım biz neden yaşayamıyoruz bu güzellikleri diye
İsyan degil ama istiyorum çok istiyorum inş. hepimiz tez zamanda alabilelim o minicik kıyefetleri
amin canım inşallah bende öyle yerlere girerken korkuyorum kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum beni bir tanıdık görecekle aaa zeynep sen hamilemisin Çok üzgünüm çoook hayır değilim dememden çok korkuyorum mafoldumben
zaten o sorular bunaltıyor insanı bazen dogum kutlaması için alıyordum hemen sorular peş peşe geliyor daralıyorum artık görüşmüyorum öyle kişilerle ...Dogum kutlamalarınada gitmiyorum 4-5 arkadaş dogum yaptı gitmedim aman ne düşünürse düşünsünler katlanamıyorum artık
ah kalbim hoşgeldin daha önce tanışmadık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?