Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendi derdimle bunalttım seni bilmiyorumkismile eee sen nasılsın

ne bunalması canım keşke derdine derman olsam . bazen ne düşünüyorum biliyomusun. bi bebek için şu yapıtığımız çektiğimiz eziyete bak. olmuyosa olmuyo napim diorum., sonra birinin kucağında minik bebeişleri görünce çıldırıyorım.

canım aynı bende öyleyim senden farksız değilim. bu yoldakılerın hepside öyledır sanırım bişey oldumu en yakınımızdaki kimse ona saldırıyoruz. senın adetıne varmı canım

adetime daha çok var canım ben adetime yakın saldırırım millete ama akşamki ağlamam saldırı değildi kendi kendime ağlıyodum eşimde üzüldü o üzülünce ben daha çok ağladım zaten bi başladımmı gerisi geliyo.

bende aynı senin gibiyim aslında dünkü üzüntümün burukluğum başka bir sebebi daha var dün doktordan çıktım moralim bozuk kafam karışık neyse bir arkadaş doğum yaptı onu görmeye gittim eve geldim çok kötü oldummafoldumbenne garip değilmi aynı gün o öyle bir mutluluk yaşarken bende üzüntü çok acıttı içimi çooook:1no2:

aman buda bizim kaderımız canım napalım bak sen şimdi erken çıkıyonm havada guzeldır . guzelce gez stres at .

bugün gözlerim kızarık ve şiş arkadaşlar gözlerinmi bozuldu diye soruyo evet diyorum:sinifsinif:

aman buda bizim kaderımız canım napalım bak sen şimdi erken çıkıyonm havada guzeldır . guzelce gez stres at .

yok canım ya ne gezmesi hem havada kapalı bugün eşimin dedei vefat ettiya oraya gidicem mecburen hep üzüntü hep stres Allah sonumuzu hayır etsin.

yok canım ya ne gezmesi hem havada kapalı bugün eşimin dedei vefat ettiya oraya gidicem mecburen hep üzüntü hep stres Allah sonumuzu hayır etsin.

canım neden umutsuz düşünüyorsun sana özelden attığımı okusana üzüntü keder Allaha sevgili olandan başkasına inmedi...

bende öyleyım arkadaşlarım doğum yapınca hem üzülür hemde sevınırım. bi arkadaşım vardı. 1 tane çocuğu vardı 3 yaşında .istemeyek 2 doğurdu. nasıl bakcam derken3. hamile şimdi. kendi kendime EY BÜYÜK ALAHIM DIYORUM. bUNDADA VARDIR BİR HİKMET
oda öyle sınanıyo galiba[/QUOTE]

evet canım herkesin bir sınavı var demekki o arkadaşının sınavıda bu bizimkide bu o evladın çokluğuyla bizde yokluğuyla sınanıyoruz yokluğu çok zor be beyzam Allah sabır versin hepimize.

evet canım Allah sabır versın bize

sabrın sonu selamattır

sabreden derviş muradına ermiş başka atasöz varmıydı sankı bizim için yazılmış

canım neden umutsuz düşünüyorsun sana özelden attığımı okusana üzüntü keder Allaha sevgili olandan başkasına inmedi...

Rabbimden gelene şükür ama çevre varya işte o çok etkiliyo insanı.kız geç geldin ben çıkıcam şimdi mesaim bitti.

Rabbimden gelene şükür ama çevre varya işte o çok etkiliyo insanı.kız geç geldin ben çıkıcam şimdi mesaim bitti.

olsun canım çevreye ne bakma sen ne güzel Allahım bizi seviyorki cehennemden koruyor sıkıntı vererek ne güzel bu çektiğimiz bizim günahlarımıza kefaret inşallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…