Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayır cnm eskiden yaıyordum aşılma yaptırırken şimdi tüp bebeğe geçtik ben mersinden fatma:)

bende tanıyamadım canım bende burda eskiyim yani bu topik kurulurken vardım ama tanıyamadımvereliniortak hoşgeldin aramıza bende tüp bebeğe geçtim ama burayı bırakamadım

hayır cnm eskiden yaıyordum aşılma yaptırırken şimdi tüp bebeğe geçtik ben mersinden fatma:)

tanıştıgıma memnun oldum fatma arkadaşım ismini ögrendigim iyi oldu dualarıma senide katıcam artık bilirsin gerçek isme yapılan dua daha geçerlidir.Canım özel degilse sorun neydi sizde

tanıştıgıma memnun oldum fatma arkadaşım ismini ögrendigim iyi oldu dualarıma senide katıcam artık bilirsin gerçek isme yapılan dua daha geçerlidir.Canım özel degilse sorun neydi sizde

bende polikistik over kisti var eşimde ise sperm sorunu var: 2 ke aşılama yaptırdık olmadı.. şimdi tüp bebek yaptırcaz 15 gün doğum kontrol hapı ginera kullandım. yarın gidiyo doktora iğnelere başlıyca işte
1 ay sonra belli olur heralde herşey..
bide arkadaşlar tüp bebek yaptıran arkadaşlar, tüp bebekte iğne sadece göbektten mi vuruluyo aşılma gibi yoksa başka yerlerede vuruluyormu??

göbekten canım ben saydım tam 30 küsür tane iğne vurunmuşum yumurta geliştirici sabah akşam hergün 7 gün felan , yumurta çatlamasın diye 5 tane,çatlatma iğnesi bir totodan,transferden sonra 15 tane düşük engelleyici iğne sabah akşam sonra 2 günde bir kan veriyorsun oda cabası:çok üzgünüm:

cnm yumurtalar toplanana kadar 7 günmü geçiyor. yani yarın iğnelere başlasam 10 gün sonra felan bebeği koyarlarmı karnıma:):)

pardon canım ya yanlış yazmışım başladıktan 15 gün sonra konuyor sen 13 gün felan iğne vurunuyorsun sonra yumurtalar toplanıyor 3 yada 4 gün sonra koyuyorlar minik bebeği

inşlh saol. o günü sabırsılıkla bekliyorum:)
sen yaptırdın heralde oldumu peki tuttumu neler yapıyosun şu anda bebek hakkında.??

inşlh saol. o günü sabırsılıkla bekliyorum:)
sen yaptırdın heralde oldumu peki tuttumu neler yapıyosun şu anda bebek hakkında.??

yok canım tutmadı malesef ben biraz bekliyorum en son 2 ay önce yaptırdım ramazanı atlatmayı düşünüyoruz bu sefer acı bademe yaptırıcam

canım cevap yazamadım misafirim geldi kusura bakma..Hayırlısı olsun eşinde ve sende de sorun varmış olsun verecek olan Rabbim degil mi onun katında imkansız diye bir kelime yok yeterki istemesini bilelim bir de zamanı var galiba bebeklerimizin gelmesine
ilaçlara gelince o dr.un seçimi farklı ilaç da verebiliyorlar kimi ilaçlar göbek yada koldan oluyor kimileri kalçadan dr. senin durumuna göre ayarlar yeter ki dogru dr ve dogru merkezi bul.Bu çok önemli çünkü tüp yada aşılama maddi ve manevi çok yıpratıcı işlemler .İnşallah bu son tedavin olur bebeklerine kavuşursun arkadaşım

bugün emine ve beyza yok nedense nerlerde acep pazartesi sendromu mu yaşıyorlar ne

kız zeyneppppppppppppppppppp amma gezentisin haaaaaaaaaa baktım altta görünüyorsun tam merhaba yazcakken bir daha bakıyım dedim gitmişsin bi de nerdesiniz yahu diyorsun sen nerdesin asıl kaydirigubbakcemile3

kız zeyneppppppppppppppppppp amma gezentisin haaaaaaaaaa baktım altta görünüyorsun tam merhaba yazcakken bir daha bakıyım dedim gitmişsin bi de nerdesiniz yahu diyorsun sen nerdesin asıl kaydirigubbakcemile3

burdayım kıss senden cevap gelmeyince bende yemeğe kalktım

hoşgeldin bugull kolay gelsin nerde öyle kalmıyor malesef 2 gün sonra hiç yapmamış gibi oluyor

bugün emine ve beyza yok nedense nerlerde acep pazartesi sendromu mu yaşıyorlar ne

aynen öyle pazartesi sendromu yaşıyorum abuk subuk işler yapıorum bugün sinirlerim bozuldu iyice ooffff evde oturmak en güzeli en azından iş stresi yok oh ne güzelsositososito

bugullll hoşbulduk canım kız bi sohpet edeyim dedim işim çıktı anca yazabildim nasılsın canım ne var ne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…