Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:Çok üzgünüm çoook

Allahhhhhh kıslar alta bakın herkesi topladık kavgaya buyrun benimle amaalsanaalsanasmile

maaşallah laf söylemeye gelince enerjin var ama.seninle tartışmaya hiç niyetim yok söyleresem söylenecek söz çok en iyisi susmak.

emine lütfen yapma canım nergis şuan hamile bi tane can taşıyo ikinizde haklısnız ama . şuan nergis can taşıyo . inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kuvağınada almayı nasip edicek ve inşallah bizlerde bu tadı yaşıyacağız.

beyzanur bide sen gelme üstüme zaten canım burnumda okumadınmı nergisin söylediklerini ne yani can taşıyo diye böyle konuşma hakkına sahipmi bu ne yaaaamafoldumben

nergis hanım içini bi güzel döktü söyleyeceğini söyledi ve gitti oh ne güzel.

kızlarrrrr klava: amma uzattınız haaaa şimdi gelip saçınızı başınızı yolucam ayyy bu arada ağda işim bitti sıra sizdeeeesempatiksalakcinni

eminem tamam bişey demiyorum ben sadece küslük olmasın istiyorum. sonuçda hepimiz aynı yolda ilerliyız dimi canım

3 gundür felaket grıbın ilaç bile almadım zaten pekde giremdım siteye. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun emıne senın ne kadar var adetine

3 gundür felaket grıbın ilaç bile almadım zaten pekde giremdım siteye. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun emıne senın ne kadar var adetine

canım inş. adet olmazsın yaaa hadi bakalım hayırlısı.benim daha çok var hem kontrole gittiğimde doktor bana sana şu an tüp bebek yapsak dahi olmaz dedi çok moralim bozuldu yani korunmuyoruz ama boşuna olmaz dedi tedavinin sonucuna göre bişey söyleyecek:çok üzgünüm:

Selam kızlar,

Tartışmalarınızı okuyunca üzüldüm gerçekten ve çok da gereksiz buldum. Burda hamile kalmış biri olaraktan şunu söyliyeyim, hamile kaldıktan sonra sorunumu yazmadım size hiç çünkü sizin derdiniz başka olduğunu ve beni anlayamayacağınızı düşündüğüm için yazmadım. Demekki Nergis sizi daha yakın görmüşki derdini sizinle paylaşmış.Yazdıklarınızı okudum bazen moral vermek için birşeyler yazıp çıktım. Şu an 24. haftamdayım ve Ağustos anneleri bölümünde de başlarda birşeyler yazdım ama şimdi orayada hiçbirşey yazmıyorum ve doğru düzgün girmiyorum bile. Buraya daha çok giriyorum ve yazılanlara ara ara bakıp çıkıyorum. Belki yeni hamile kalan birini duyarım ve mutluluğunu paylaşırım diye.

Bende 10. haftaya kadar düşük tehlikesi geçirdim ve öncesinde uzun süre çocuk için uğraştım. Hamile kalamamak çok kötü bir psikoloji ve bunalımdı benim için. Hamile kaldığıma doğru düzgün sevinemeden kanamalarım başladı. O kadar moralim bozuktuki ağlamadan bir gün geçirmedim. Sonra dedimki kendi kendime en azından hamile kalabiliyorum, bebeğimi kaybetsem bile tekrardan hamile kalabilirim. Gerçekten hamile kalmak için uğraşmak, insanın kanamalı bir hamilelik geçirmesinden daha zordu benim için ama tabii ben düşük yapmadım. Belkide bebeklerimi kaybetseydim çok daha zor olacaktı. Nergisin durumu benimkinden daha zor ve yıpratıcıdır eminim çünkü ben yumurta takibi ile hamile kaldım, o ise tüp bebek yöntemi ile. Sonuçta hem maddi hem manevi bir yıkım olacak eğer bebeğine( Allah korusun) birşey olursa. Neyse demek istediğim şu ki, hamile kalmak için uğraşmak ve kanamalı bir hamilelik geçirmek, ikiside çok zor dönemler ve insanı ağır depresyonlara sürüklüyor. Kimse kimsenin derdini anlayamaz tam anlamı ile ve bilemez ne kadar kötü bir durumda olduğunu.Bence birbirinizi eleştirmeyi veya laf söylemeyi bir kenara bırakın derim ben. Kalp kırmak çok kolay ama tamiri zor malesef.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Emine seni kırdıysam özür dilerim.
Hiç böyle kavgacı biri değillim ama bu olay beni çok alıngan yaptı.Bu arada hamileliğimin zor geçmesinin diğer nedenide ikiz olması.Konan embiryo ikiye bölünmüş.ikisinden biri poblemli ama hangisi şuan belli değil.

canım benim Allah sabır versin ikiside sağlıklı dünyaya gelir inşallah sende üzme artık kendini

Canım bu iyi bir haber :)) Bebeklerden biri düşsede diğerine zarar vermez değilmi? Doktor bana öyle demişti. benimde kanamalarım 5. hafta başladı , 8. hafta düştü bebeğim diye gittiğimde ikiz olduklarını öğrendim ve doktorum bebeklerden biri düşse bile diğerine birşey olmaz demişti. Canım detaylı ultrason için Atıl yüksele gittiğimde de , prof. plesanta duvarları bitişik bebeklerin tek yumurta olmaları yüksek ihtimal dedi. Doğumda belli olacakmış tek yumurtamı yoksa çift yumurtamı oldukları. Benim bebeklerin plesanta, ve keseleri ayrı fakat plesanta duvarları bitişik. Seninkiler nasılmış? Ayrı kesede ve plesantalardamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…