Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esintem geçmiş olsun canım eşine acil şifalar diliyorum.bende iyiyim nolsun işte bu sabah adet oldum erken oldu biraz.

esinte geçmiş olsun canım

özlemay senın içinde hayırlısı olsun canım inş önümüzdeki hamiş kalırsı

emine hoşgeldın canım erken mi hasta oldun geç gun önce geldı benım hiç erken gelmez ya zmanında yada böyle gecikir

eminem adet olmadım normalde 21 de olcaktım 24 de test yaptım doğum günümde belki bana süpriz uapar diye ama yapmadı nazlanıyo..

emine hoşgeldın canım erken mi hasta oldun geç gun önce geldı benım hiç erken gelmez ya zmanında yada böyle gecikir

canım ben 28 günlük bir ilaç kullanıyorum ilaç dört tane kaldı ben adet oldum geçen ay tam gününde olmuştu bu ay dört gün önce oldu doktoruda aradım ulaşamadım.normalde hep erken olur yada tam gününde aslında normal oldu ama ilaca göre erken.

canım inş hamilesindir ama değilsende fazla beklemeden adet olursun umarım beklemek zor çünkü.

valla tatil çok iyi geldi gezmeye gittim evde vakit geçirdim süperdi.siz hep çalıştınızmı.

günaydınnnnnnn kıslar nasılsınız bakem esinte çok üzüldüm canım geçmiş olsun kıss akşam akşam eşinin ayağında camın ne işi var ne yapıyodunuzCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…