Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim bi ev işi yapıyorum bi buraya geliyorum sen nasılsın hastalanmışın galiba hayırlısı

evet canım hastalandım zaten bekliyodum bu ay olmayacağı belliydi üzülmedim yani sadece erken olmasına üzüldüm biraz.

canım bende birazdan yemeğe çıkıcam öğleden sonra görüşürüz artık sende işlerini yapıp bitirirsin o zamana kadar hadi sana kolay gelsin görüşürüz.

neyse canım hayırlısı olsun ben daha yatağımın üzerini örtmedim bi yapıyımda geliyim

eminem hastalanmışsın canım iyiki erken olmuşsun bu durumda adet gecmesi ve sonra adet olmak daha kötü canım benimkide erkewn gelsin gec gelmesin eminem aşılama denedinmi hiç

eee eşin evde değilmi ne güzel benimki işte evde olsaydı keşke ösledim yahu:kedi:

kıss neden çalışma kalsın hazır eşin evdeyken :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyhhh çok güldüm yine
canım ben aşılamada 75 lik gonal f kullandım

kıss neden çalışma kalsın hazır eşin evdeyken :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyhhh çok güldüm yine
canım ben aşılamada 75 lik gonal f kullandım

kulamen kullanmadınmı ya ben sadece onu kullandım 1 tane yumurtam oldu zaten her ay bi tane yumurtam oluyo neden kullandıysam bide canım şılamada 1 den fazla yumurta olması gerekmezmi canım benim aşılamam normal yumurta takibi gibi yapıldı hiç içime sinmemişti zaten tüpbebek kliniğinde yapmadık normal kadın doğum yaptı yani işin ehli değildi

canım bende aşılamadan önce ucuz olsun diye klomen kullandım ama hiç yumurtam gelişmedi işe yaramadı sonraki ay gonal kullandım ama kaç yumurtam gelişti bilmiyorum

canım bende aşılamadan önce ucuz olsun diye klomen kullandım ama hiç yumurtam gelişmedi işe yaramadı sonraki ay gonal kullandım ama kaç yumurtam gelişti bilmiyorum

ilahi hiç sölemedilermi kıss yokya ucuz olması yada pahlıyla alakası yok sadece onu verdi bende anlamadım valla

canım doktor dediki 2 türlüsü var birinin maliyeti düşük diğeri pahalı dedi bende ucuz olsun olmazsa gelecek ay iğne kullanırım dedim 2 liraya klomen aldım hap onu kullandım hiç yumurta gelişmedi diğer ay iğne kullandım işte gonali ama kaç yumurtam gelişti söylemedi yani tecrübesizliğime geldi napıyım mafoldumben öyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…