Emine seni kırdıysam özür dilerim.
Hiç böyle kavgacı biri değillim ama bu olay beni çok alıngan yaptı.Bu arada hamileliğimin zor geçmesinin diğer nedenide ikiz olması.Konan embiryo ikiye bölünmüş.ikisinden biri poblemli ama hangisi şuan belli değil.
boşver ya ben alıştım üzülmeye ağlamaya.bende seni kırdıysam özür dilerim geçen hafta doktor moralimi bozdu onun etkiside var üzerimde amaann neyse boşver.inş. bebeişlerine bişey olmaz sıkı sıkı tutunurlar sana Rabbim yardımcın olsun bu arada çok sevindim ikiz olmasına inşallah ikisinede bişey olmaz.
kızlar bu arada cuma ve cumartesi tatiliz yani ben yokum artık pazartesi görüşürüz.
kimi buldun kızkaydirigubbakcemile3
canıım boşver doktorun dediğini zaten hep bu doktorlar bozuyo bizim psikolojimizi, belkide bu 3 aylık tedavide hamiş kalırsın inşallah rabbim bebekler doldurur karnını
kız sen memurmusunda böyle tatilin var maşllah imrendim şimdi sana
kız sen memurmusunda böyle tatilin var maşllah imrendim şimdi sana
ya ne biliym moralim bozuldu işte bende bu 3 aylık dönemde hamile kalmayı umut ediyorum olmaz deyince çöküntüye uğradım ama Allah büyük o istedikten sonra her durumda olur.sonradan şöyle düşündüm en azından olacağını ümit edipte adet olup çöküntüye uğramaktan iyidir en azından bu dönemde beklentim olmayacak.adet olduğumda ağlamıcam iyi yönüde bu.
zeynepcim benim fikrimi sorarsan kaç kez gitmek istedim. her defasında döndüm kapıdan. ne bilim ben utanurım heralde. kendim alıyorum.
kız zeyno nerden bulursun böyle topikleri alemsin vallakaydirigubbakcemile
ben bulurum cicim forum takipten kim neler yazmış buluyorum sinir olduklarıma girip yazıyorumaklinialirimsmile
bende kuaföre aldıramam oramı ne iğrenç bişey ıııyyyy hem utanırım:kedi:
ilahi zeynep sen adamı çatlatırsınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?