Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bebeklerinin ikiz olduğuna çok sevindim inşallah sana sımsıkı tutunurlar ve sağlıklı bir şekilde ikisinide kucağına alırsın . çok çok geçmiş olsun

kızlar bu arada cuma ve cumartesi tatiliz yani ben yokum artık pazartesi görüşürüz.

canıım boşver doktorun dediğini zaten hep bu doktorlar bozuyo bizim psikolojimizi, belkide bu 3 aylık tedavide hamiş kalırsın inşallah rabbim bebekler doldurur karnını

beyzanur sen nasılsın canım adet olmadın dimi inş. olmazsın aaayy 3 gün yokum merak ederim sonucunu.

canıım boşver doktorun dediğini zaten hep bu doktorlar bozuyo bizim psikolojimizi, belkide bu 3 aylık tedavide hamiş kalırsın inşallah rabbim bebekler doldurur karnını

ya ne biliym moralim bozuldu işte bende bu 3 aylık dönemde hamile kalmayı umut ediyorum olmaz deyince çöküntüye uğradım ama Allah büyük o istedikten sonra her durumda olur.sonradan şöyle düşündüm en azından olacağını ümit edipte adet olup çöküntüye uğramaktan iyidir en azından bu dönemde beklentim olmayacak.adet olduğumda ağlamıcam iyi yönüde bu.

kız sen memurmusunda böyle tatilin var maşllah imrendim şimdi sana

yok canım memur değilim özel sektör ama devlet gibi çalışıyolar sistem güzel yani çalıştığım firma çok tanınmış köklü bir firma çalışanlarını memnun etmesini biliyolar.sizde tatil yokmu yani.

canım çok guzel düşünüosun inş hiç beklemdiğim bir vakıtte olur ve sana süpriz olur.

zeynepcim benim fikrimi sorarsan kaç kez gitmek istedim. her defasında döndüm kapıdan. ne bilim ben utanurım heralde. kendim alıyorum.

zeynepcim benim fikrimi sorarsan kaç kez gitmek istedim. her defasında döndüm kapıdan. ne bilim ben utanurım heralde. kendim alıyorum.

canım benim kendin al valla kızarım haaaa kuafördekiler mecburmu canım bizim almadığımızı onlar alıyor iğrenç çok günah biliyormusunuz sakın arkadaşım inan çok günahı var kadının kadınada namahrem olan yerleri var en önemli bölgede orası:1no2:

bende kuaföre aldıramam oramı ne iğrenç bişey ıııyyyy hem utanırım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…