Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktan

selam kızlar neler olmuş böyle nergis canım çok üzüldüm kanaman geçer inşallah nasıl olduda tek embriyo konulupta ikiye bölünmesi allahın hikmeti nergisle emine herkez gergin ama birbirimizi anlamalıyız dimi nergis sen çok alıngansın şu an çok normal eminede kimseyi kırmak istemeyen biridir tamammı kırmayalım kırılmayalım

kızlar günaydın dün rüyamda bebek pipisi gördüm sbak kalkar kalmaz günüm geçmiştiya test yaptım tabiki gene tek çizgi çıktı hiç üzülmedim. artık alıştım bide benım bugun doğum günüm benim için güzel haber oldu . zaten normal yolla hamile kalamayacağım belli. inş tüple tutar ne diyelim sağlık olsun.

Rabbim hamiş olanların bebeklerını krtarsın da kucağlarına nasip etsin.

beyzam doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinle canım umudumuz allah bi bakmışsın meleğin gelivermiş canım inşlallah bidahaki doğum gününde bebeğin seninle olur Şeniz

canım dogum gününn kutlu olsun bugün benim eşiminde dogum günü inşallah bebeklerimizide kavuşuruz

beyzanır dogum günün kutlu olsun

ALLAH bir ömür boyu mutlulukla saglıkla eşinle ailenle bide tabiki bebebeklerinle yaşamayı nasip etsin

belki hamişsindir canım belli olmaz:CüvCüv:

rüyan hayır olsun bebek olsun İNŞALLAH

emine ve nergisin konuyu tatlıya baglamasına sevindim hepimiz zor günler geçiriyoruz ne yapalım elde degil oluveriyor böyle şeyler
beyzam dogum günün kutlu olsun yeni yaşın sana çifter bebek getirir inşallah..............................
Bu arada kızlar ben hastalandım yarın dr.a gidecegim tahlil falan yapılacak .Yarın görüşemeyebiliriz kendinize iyi bakın öptüm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.beyzanurum doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında bebeğinin sana gelmesini dilerim.

günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün yokum fazla arasıra acıp bakarım neti kızlar koçişimin ayağına cam battı dün akşam gece acile gittik fazla kan gitti dikiş attılar şimdi evde onunla ilgilenecem ee emine nasılsın canım sen burdasın tek galiba neyse öptüm sizler bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…