iyiyiz cok şükür aynı dertle ugraşıyoruz canım
canım 3 kutu kullanacaktım 2 kutu içtim bir kutu kaldı ilacım inş. sonuç olumlu olursa ilaç tedavim bitmiş olacak.sen nasılsın napıyosun.emine canım sen ne kadardaha ilaç tedavsis görücen çünkü zaman hep aleyimize işliyo
emine desene ikimiz pişti olduk bende hastalandım bugün test yaptırdım LH prolaktin falan bişeyler işte yine bir sorun göremedi dr yani sebebsiz oldugu birkez daha teyit edildi
dese ki şunun var bunun var diye hadi tedavi oluyum ilaç kullanıyım geçsin ama bilinmeyen birşeyle ugraşmak inanın çok yorucu yıpratıcı
zeynep nasılsınız kız
iyiyim ciciş eşimle karar vrdik gelecek ay gidiyorum doktora tüpe başlıycaz hayırlısıyla
canım 3 kutu kullanacaktım 2 kutu içtim bir kutu kaldı ilacım inş. sonuç olumlu olursa ilaç tedavim bitmiş olacak.sen nasılsın napıyosun.
aynen öyle sabah kalktım lavaboya gittim geldi kırmızılar hiç sancım falan olmadı doktor söylemişti ameliyattan sonra adet olurken sancın olmaz diye.gerçekten sebepsiz bir sorunla uğraşmak daha zor benim sorunum şuan belli ilaç tedavisi görüyorum bakalım sonuç ne olacak.
zeynep çok sevindim canım tekrar başlayacağınıza bu sefer nereye yaptıracaksınız para işini nasıl yapacaksınız.
hayırlısı eminem yaaa ne yapalım imtihan oluyoruz işte başka başka dr lara gittim hep sebepsiz diyorlar hatta kan degerlerine göre olmaması mucizeymiş ama elde var sıfır......offffffffffffffffff sıkıldım artık çevre baskısı olmasa bırakacam bu işin peşini artık yoruldum
şimdiden hayırlı olsun canım tedavine olacağına inanarak başla tamammı ümitsizliğe yer olmasın hayatımızdayerimsenibeneminecigim bende iyiyim haziranda başlıycam tüp bebek için
sağol canım inşaallah ilk denemeyi kayınbabam ödemişti şimdi hiç kimsenin haberi olmadan kendi paramızla yapıcaz ama tek seferlik üçüncüye paramız olmaz nolur dua edelim birbirimize bende galiba haziranda başlarım mayıs ayında bi hastalanıyım harırlısıyla sonraki adetime yaptırırız kısmet olursa ramazandan önce olmasını istiyorum bayramda herkese ben hamileyim demek istiyorum artık sıkıldım bunaldımmafoldumben
kızlar ramazan gelmeden olsun değilmi oruçlu kolay olmaz sanıyorum hamile kalırsamda tutmam napıyım değilmi bayramdan sonra desem kurban geliyor 2 ay sonra zaten üst üste gelir herşey belki doktorda tatile ne çıkarsa yatar bizim iş temmuz gelmeden olsun inşaallah bide eşim senelik izin alırsa 15 gün beni götürür getirir yardımcı olur
özel degilse sizde sorun neydi canım
bencede ramazan gelmeden olsun mayısta başlayın canım Allah yardımcınız olsun inş. bu bayram bebeğin göbüşünde olur.
canım benim nolur üzülme bak sen böyle konuşunca tüp yaptırmayı istemiyorum çok üzülüyorum ya üfffff sende tatile çıksan olmazmı durma orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?