aaaahhh canım aaahhhhhhhhh napalım buda bizim sınavımız seninde dediğin gibi artık ben çevreyi hiç takmıyorum ne derse desinler umrumda değil sonuçta veren Allah bunu bilmiyolarmı bunu bilerek yorum yapanlar günaha giriyolar başka bişey yaptıklarını yok ancak kendilerine zarar verirler.eşinde sorun yoktu değilmi canım.
bizim sorun eşimde biraz düşüklük var dedi dr
bide bende troit başlangıcı varmış yeni tes verdim sonuclarını alıyım tam netleşicek
canım yıllık izinim 5 gün kaldı doktor için kullana kullana bitti hem izin olsa bile tatile gidecek para yok.sen bakma bana üzme kendini bu sefer olacak bak görürsün sen yeterki kararlı ve güçlü ol biz yanındayız.
zeynepcim tedavin hayırlı olur inşallah ama şimdiden söz ver kuruntu yapıp durmayacagına dair.Olacagı varsa da olmaz öyle birde dr.unu iyi seç.Daha önceki talihsizligi yaşama canım
valla acıbadem diye düşünüyorum şimdilik ama gelecek ne gösterir bilemem belki orayı beğenmem ankara olur yada istanbul bilemem ama dışarı çıktıkça maddi dahada artıyor yol parası konak parası yeme vs. offff Allahım yüzümüze baksın:çok üzgünüm:
canım üzme kendini hiç düşünme bunları Allah hayırlı bir kapı açar her zaman o bizi görüyo çaresizliğimizi biliyo ona sığındık bize yardım eder buna inanıyorum.
zeynom karar vermişsin tüp bebeye hadi hayırlısı canım ALLAHIM emeklerinin karşılıgını bebekler olarak verir İNŞALLAH
kızlar inşallah bu sene bizde listede hamile olarak yazışırız
zeynebim yapma böyle bak benide üzüyosun inan senin yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz bende çocuk odasına bakıp ağlıyorum ama boşuna ağlamakla üzülmekle gelmiyo bebeklerimiz işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın Rabbim başka diyecek bişey yok.
bugullll listeye bi bak hele kimler geldi kimler geçti bizde değişen bişey yok aynı tas aynı hamam.o listede bizlerde olurmuyuz acaba:çok üzgünüm:
emine merhaba canım
İNŞALLAH hepimiz hamiş oldugumuz günleri görürüz bu günleri de hiç anmayız üzme kendini
inşallah canım inşallah ben şu an adet olduğum için daha hassasım herhalde bugün biraz depresifim galiba kendimle savaşıyorum yinealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?