Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çevreyi takmıyorum diyoruz ama yanlız kalınca beynimi yiyor sorular imalı bakışlar oda yetiyor zaten bana biran önce hayırlı saglıklı bebeklerimize kavuşsak demi bayramda yüzümüz gülse keşke
eşimde de sorun yok canım

zeynepcim tedavin hayırlı olur inşallah ama şimdiden söz ver kuruntu yapıp durmayacagına dair.Olacagı varsa da olmaz öyle birde dr.unu iyi seç.Daha önceki talihsizligi yaşama canım

bizim sorun eşimde biraz düşüklük var dedi dr

bide bende troit başlangıcı varmış yeni tes verdim sonuclarını alıyım tam netleşicek

Rabbim yardımcınız olsun canım en azından şu sorunum var tedavi olucam düzelicek diyebiliyorsun ben onuda diyemiyorum ne olcak halimiz ya çeşit çeşit sorunlar ama hep aynı kapıya çıkıyor senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ya inşaallah bu sefer olur Allahım yüzüme baksın

zeynepcim tedavin hayırlı olur inşallah ama şimdiden söz ver kuruntu yapıp durmayacagına dair.Olacagı varsa da olmaz öyle birde dr.unu iyi seç.Daha önceki talihsizligi yaşama canım

valla acıbadem diye düşünüyorum şimdilik ama gelecek ne gösterir bilemem belki orayı beğenmem ankara olur yada istanbul bilemem ama dışarı çıktıkça maddi dahada artıyor yol parası konak parası yeme vs. offff Allahım yüzümüze baksın:çok üzgünüm:

canım üzme kendini hiç düşünme bunları Allah hayırlı bir kapı açar her zaman o bizi görüyo çaresizliğimizi biliyo ona sığındık bize yardım eder buna inanıyorum.

canım üzme kendini hiç düşünme bunları Allah hayırlı bir kapı açar her zaman o bizi görüyo çaresizliğimizi biliyo ona sığındık bize yardım eder buna inanıyorum.

inşaallah canım ya bebeğe çok ihtiyacım var siz yine çalışıyorsunuz kafanızı dağıtıyorsunuz tabiki aklınızdan çıkmıyor ama biz evde her an bebek düşünerek geçiyor şu odayı bebek odası yapyım beşiği şuraya karyolasını buraya koyuyum diyorum , nette bebek odalarına bakıyorum :çok üzgünüm: çok zor geçiyor dün eşime bu çocuk odasında bebeğimiz yatamaz çok soğuk dedim sonra konu açıldı konuş konuş biryere varamadık yinemafoldumben onuda üzüyorum ama napıyım mafoldumben

ama şunu biliyorum onlar bizim kıymetlimiz olacak meleğimiz olacak biraz daha sabır ama çokkk zooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

zeynom karar vermişsin tüp bebeye hadi hayırlısı canım ALLAHIM emeklerinin karşılıgını bebekler olarak verir ıNŞALLAH

zeynebim yapma böyle bak benide üzüyosun inan senin yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz bende çocuk odasına bakıp ağlıyorum ama boşuna ağlamakla üzülmekle gelmiyo bebeklerimiz işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın Rabbim başka diyecek bişey yok.

öyle canım ama evde çook sıkılıyorum inan bazen patlayacak gibi oluyorum ev çok sessiz çocuğa çok ihtiyacım var kafayı yiycem yoksa bu sıkıntı beni asi yaptı haşa Allaha değil insanlara karşı çok asileştim kimseyi sevemiyorum ılımlı yaklaşamıyorum nedense ben böyle değildim ama bu sıkıntı beni çok değiştirdi

....................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f..................................21 mart hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

emine merhaba canım

İNŞALLAH hepimiz hamiş oldugumuz günleri görürüz bu günleri de hiç anmayız üzme kendini

inşallah canım inşallah ben şu an adet olduğum için daha hassasım herhalde bugün biraz depresifim galiba kendimle savaşıyorum yinealsanaalsanasmile

inşallah canım inşallah ben şu an adet olduğum için daha hassasım herhalde bugün biraz depresifim galiba kendimle savaşıyorum yinealsanaalsanasmile

kendinle ne savaşıyon kıss benimle kavga etaklinialirimsmile ben hazırım hahahahh al sana:mymeka:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…