Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine sen yapma bari tabi bazen hepimize geliyo o kötü duygu ama her zaman şükredip sabretmeliyiz canım

canım şükrü hiçbirzaman bırakmam isyan etmiyorum asla bugün adet oldumya onun etkisi herhalde bu dönmede çok hassas oluyorum.aslında benim bugün zeyneple kavga etmem lazımdı zeyneeeeeeeeepp kız gelde bi kavga edelim ben adet olurken olmazsa olmazım oldu artık bualsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3:roflol:

gel kıss :mymeka: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü:mymeka:Çok üzgünüm çoook

kendinle ne savaşıyon kıss benimle kavga etaklinialirimsmile ben hazırım hahahahh al sana:mymeka:lülülülülülü

kötükedihüsosende dünden razıymışım zaten al sana o zamanalsanaalsanasmileklava::tomato:laelaelaelaelaeooooohhh beeeeee dünya varmış daha önce niye hatırlatmadın kız:roflol:

ben her an kavga etmeye hazırım zaten bilmiyormusun:dilcikar: aşk olsun sıkılınca bana de hemen başlarım bu benim için vazgeçilmez oldu hihoyyyt

zeynom seninle kavga etmeye doyum olmaz ama benim mesai bitti çıkıyorum öpüldün.kızlar hepinize iyi akşamlaropuyorumnanaktan

kızlar sizde katılın kavgamıza isterseniz benle kavga etmek süperdir söyleyimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende çıkıyorum datluşlar yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bitti valla yemekmiş işmiş kayınpederlerim derken zaman gecti yeni oturdum netin başına kıskandım valla bu gün sizi bensiz naptınız kaydirigubbakcemile

sanane hıhhh :dilcikar: sende gelseydin şaka şaka napalım ya üfffff bebek özlemi işte her zamanki gibi

çıkıyorum diyorum çıkamıyorum üfffff kocişinde işi çıkmış esinteeeeeeee nereye kayboldun hemen CADIARZU

zeynom tedaviye başlıyomuşsun canım hayırlı olsun inşallah gelir bebişin sana canım ramazandan önce yaptır bayramda cifte bayram yaparsın canım inşallah bende bu aralar yapturcam kıss beraber hamiş kalıyomuşuz canım keşke bütün kısslar beraber hamiş olsak ay ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…