zeynom tedaviye başlıyomuşsun canım hayırlı olsun inşallah gelir bebişin sana canım ramazandan önce yaptır bayramda cifte bayram yaparsın canım inşallah bende bu aralar yapturcam kıss beraber hamiş kalıyomuşuz canım keşke bütün kısslar beraber hamiş olsak ay ne güzel olur
kıss bu gün baya yoruldum evim 5 dk boş kalmadı gelen gidende yatsı namazını kılcam halim yok valla yarında böle olur aman yoruldum
bide benim gıcık kaynana kim gelse dalıyo o ayrı dert hayır bişey değil 2 cocuğu var 1 sınıfa giden evi uçuruyolar e bide misafirler ya alıp cocuklarını gitmioda bide üvey bizi yese içi rahat etmez valla kalbinide kırmak istemiom zaten dengesiz önceki kocasıda dengesiz oılduğu için postlamış benim salak kayınpeder almış oda pişmanda artık bulaşmış cok konuştum dimi içimi dökem dedim
aferim arkadaşıma bide ben öyle olsam arada dediğin gibi oluyorum sonra bi sıkıntı sinir geliyor içime herkese çatıyorum özellikle anneme sonrada çok üzülüyorum mafoldumben annemde alıştı artık kadın senin sıkıntın çok kızım ben seni anlıyorum diyor offf offf sırf bu yüzden annemi üzüyorum diye uyku düzenim bozuluyor
evet canım aynen bende anneme yapıyom hele adet olduğum zaman annemde neden asi olduğumu anlıyo napsınlar gariblerim sanki onların elinde olan bişey allahım başımızdan aksik etmesin annelerimizi amin buarada anneler günüde geldi ne düşünüyon canım fikir alışverişi yapalım CADIARZU CADIARZU CADIARZU
konuş canım başka kime diycen benimkide üvey aman benimkide ayrı bir dert
ne zamanki kıss anneler günü:tomato:
ya üvey olmaları sorun değil ama yapıyolar yapacaklarını hele ben giyineyim süsleneyim hasetinden catlıyo resmen benim hareketlerimi yapıyo hep resmen taklitcim bide tutturmuş gelinlik giycem niye o giydi bende giycem evine aynı benim mobilyalarda aldı aynısını deliya resmen bağırmak istiom delikafadulden bide altlı üstlü oturuyoz bi gün olsünn inmem altkata o niye gelio anlamıyom
9 mayıs kıss hayırsız evlatkötükedihüso
amaann arkadaşım kusura bakma çüüşşşş diycem o yaşta ne gelinliğiymiş kafayımı yemiş bu kadın kıskanma olurda bu kadar değil yaşınıda küçültsün bari:roflol: kayınbaban ne diyo bu haline
amannn ne biliyim akılmı kaldı bende ne kızıyonki:çok üzgünüm:
kıss genc yeni genc 30 yaşında kayınpeder gen almış 7 yıllık evliler kayınpeder napsın zavallı acıyom valla bulaşmış bikere cocukta var atamıyorda evde oda hatasını bilioda iş işten gecti artık kıss de çüşki çüş valla ama bi gör bi kalcalarıvar berbat iğrenç kilolu bide delikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aamaaaa kısss çocuğu kayınbabamdan deme bana:1shok:
aynen valla kayınpederden hemde 2 tane anam çalışkan kayınpeder tü tü maşlallah bide çiçi kaynanıın kordonlarını bağlatmış acık olsa oo sürü olurdu bazen dioki nie bağlattın ben hala cocuık yapcaktım :roflol: :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: karıya bak 30 yaşında biz 22 hala tık yok kayınbabanda 50 vardır herhal anam ben sinir oldum bu karıya sen nasıl dayanıyonguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?