evet canım 5 kardeşi var rahmetli annesinde kıss kadın rezil kayınpeder bulaşmıyo zavallı adm ne yapsın diom ya oda bulaşmış bikere kıss düğünüm evim herşeyim kocam yaptı birgün nişanlıyken gelmedi üstüme 1 milyon bile harcamadı maddi durumuda cok iyi ama iy oldu şimdi ben dikleniom onlara bana naptınızki diom hiç bişey diemiolar kıss valla kayınpederim iy valla 2 senedir hiç gelinlik yapmadım bi gün sesini cıkarmadı gidom geliom bi sennereye gidion demedi allah var ama cokta çimri yahihoyyyt
boşver canım sen eşinle mutlu ol yeter bide bebeğiniz olsun ooo değem keyfinize inşaallah eviniz kiramı kira deme sakın bizimki kira ama kayınbabam Allah razı olsun çok iyi cimride değil
yok kira değil kendi evimiz şükür deme zaten tek eksik olan bebeğimiz cok mutluyum canım 2 sene oldu eşim hiç değişmedi hala beni seven aşık olan adam bi dediğim 2 olmuyo ya cok şükür iyi evlendim KOÇAMI COOOOOOOOOOKKK SEVİYOM AŞKIM BENİM hı bu arada yarın evlilik yıldönümümüz ama koçiş yatakta off planlarımız vardı aman sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir :asigim: :asigim: :asigim::asigim: :asigim: :asigim:
kıss buarada arminenin yeni sezonunu gördünmü harika
yaa ben bayılıyorum ama 81 tl çok pahalı alamıyorum ben etek gördüm beyaz siyah kareli çok şıktı 74 tl alamadım:1no2:[/QUOTE
canım valla ben alıyom hiç kaçırırmıyım armine aker piercardin cok şıklar bazen koçiş dio bu aldıklarınla mağaza acalım alış verişi cok seviom bak arminenin sayfasını ac bi tunik var bide eşarbı var armine die gir googlede armine online satışvar gir oraya
armine sayfası benim yer imlerimde sadece bakmakla yetiniyorum bende sadece aker alabiliyorum diğerleri çok pahalı
hangi tünik kısssss
şunlar çok hoşuma gidiyor
canım aker armineden pahalı sen akel dion galiba nie canım maddi acıdanmı yoksa hani negerek var okadar para harcamaya dion
canım 123456 varya 2 ye gir kodu 4001 bayılıyom eşarbıylan alcam aynısını
hayır akel değil aker sport 15 tl ye alıyorum çok pahalıya gerek yok diye almıyorum iğneler berbat ediyor yıpratıyor onun için 15 tl ye her ay alıyorum pahalıya az alıcağıma
cevaplaya aynı tıklıyon orda eklentiler var orayada tıkla gözattan bilgisayara indirdiğin resmi yükle sonra aynı gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?