Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

boşver canım sen eşinle mutlu ol yeter bide bebeğiniz olsun ooo değem keyfinize inşaallah eviniz kiramı kira deme sakın bizimki kira ama kayınbabam Allah razı olsun çok iyi cimride değil

boşver canım sen eşinle mutlu ol yeter bide bebeğiniz olsun ooo değem keyfinize inşaallah eviniz kiramı kira deme sakın bizimki kira ama kayınbabam Allah razı olsun çok iyi cimride değil

yok kira değil kendi evimiz şükür deme zaten tek eksik olan bebeğimiz cok mutluyum canım 2 sene oldu eşim hiç değişmedi hala beni seven aşık olan adam bi dediğim 2 olmuyo ya cok şükür iyi evlendim KOÇAMI COOOOOOOOOOKKK SEVİYOM AŞKIM BENİM hı bu arada yarın evlilik yıldönümümüz ama koçiş yatakta off planlarımız vardı aman sağlığı yerinde olsunda gerisi gelir :asigim: :asigim: :asigim::asigim: :asigim: :asigim:

maaşallah maaşallah Allah bozmasın ne güzel inşaallah bebeğinde olacak inanıyorum Allah sağlık versin gerisi kolayhihoyyyt

armine sayfası benim yer imlerimde sadece bakmakla yetiniyorum bende sadece aker alabiliyorum diğerleri çok pahalı

canım aker armineden pahalı sen akel dion galiba nie canım maddi acıdanmı yoksa hani negerek var okadar para harcamaya dion

hayır akel değil aker sport 15 tl ye alıyorum çok pahalıya gerek yok diye almıyorum iğneler berbat ediyor yıpratıyor onun için 15 tl ye her ay alıyorum pahalıya az alıcağıma

cevaplaya aynı tıklıyon orda eklentiler var orayada tıkla gözattan bilgisayara indirdiğin resmi yükle sonra aynı gönder

hayır akel değil aker sport 15 tl ye alıyorum çok pahalıya gerek yok diye almıyorum iğneler berbat ediyor yıpratıyor onun için 15 tl ye her ay alıyorum pahalıya az alıcağıma

hıı canım dikkat ediyom ben gözüm gibi bakıyom valla o kadar para bayıyom sonra 2 3 ay kullanıom sonra takmıyom bende 2 ayda bir alırım muhakkak napim engel olamıyom

canım önce resmi bilgisayara indir neyse işte sonra bildiğimiz cevap yaza tıkla konuyu yaz aşağıya in orda eklenti ayarları var görürsün orda eklenti ekleye tıkla yeni pencere açılacak göz ata tıkla bilgisayarından ne yükleyeceksen üzerine çift tıkla sonra yanında yükle çıkacak orayada tıkla yüklendiğini görürsün aşağısında pencereyi kapat var orayada tıkla sonra bildiğimiz gibi en aşağıdakine cevapla de

kıs akeldede güzel ürünler var hiç bakmamıştım dur bitanede bundan alıyım ben bi ara bonosera almıştım güzeldi kullanıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…