ya sen görmeden oldun ya ben düşün bide buaralar daha cok sinir oldum valla neyse yazın memlekete gidio o güzel rahat olcam yazı yaşayacam bide resmen bana rakip gibi ya resmen taklitcim
bazen koçişe diom hiç babana cekmemişsin babanın maşallhı var bu yaşta bile bize bak bide genciz ama tık yok yuh be bizeklava:
kadın valla salakmış sen ona bakma arkadaşım güzelmi açıkmı sen açıkmısın
canım benim bizim onlardan kat kat üstünlüğümüz var farkındasın değilmi bu yaşadıklarımız hep günahlarımıza kefaret şanslıyız yani , eee kadın sana gıcık davranıyormu çocuğun olmuyo gibisinden
bende tesettürlüyüm modern
tahmin ediyodum zaten opuyorumnanaktan
burdayım canım eşim öksürdüde bende hasta olmasın diye ballı zencefil yedirdim hastalığı zor atlatıyor Allah korusun
yok bilmiolar sölemedik kıss allah korusun bilse neler yapar adımı cıkarır onuda yapsa iy oo allah korusun .o sanıyo biz istemioz tedaviyede gittiğim zaman gezmeye gidioz diom napım ancak dilinde kurtuluyom sempatiksalakcinni
kıs valla bide onunla uğraşamam kıss benimkini bi siz bide annemler bilio söylemedik bide milletin demelerini cekemem valla zaten derdim bana yetio
benim kaygana fazla karışmaz bana evime akşam kayınbabamla gelir gider gündüzleri hiç aramaz beni gezmeden gezmeye ancak bazan sinir olurum benimle ilgilenmiyor diye ama sizleri duyunca halime şükrediyorum
aman boşver kayınbaban başına büyük dert almış Allah sonunu hayr etsin:roflol:
kıss bakma benimkide ilgilenmez ölsem geceleri hastanelere kaldırılırım ama bi cıkıp bakmaz kocam ameliyat oldu varikoselden cıktı gitti kayınpederlen tatile hastanade eve geldik bi kola alıp geldile gittiler daha bi arayıp sormadı naptınız bişeye ihtiyacınız varmı 1 ay boyunca konuşmadı kendi küsüyo kendi barışıyo bende hayatta karışamam dün koçişin ayağını gördüya millete numara yapıyo ilgilenio diomya misafir gelio cocuklarını alıyo cıkıyo sonra selam vermio kıss neler gördüm valla ama umursamıyom delidir ne yapasa yeridir delikafadulden
haklısın canım gerçekten deliymiş ama kayınbabandada büyük suç var demesi lazımki bu benim oğlum sen ne karışıyon hakkın yok ben istediğim gibi oğluma yardım ederim hem maddi hem manevi amann ne biçim babaymış eşinin başka kardeşi varmı benim eşim tek şimdiki karısından 3kızı var üçüde sinirsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?