Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burdayım canım akel kullanmıyom beyenmiyom ama aker piercardin bide armine harika benim markalarım vazgecmem

valla çok pahalı geliyor bana bir eşarba 100 tl verirsem evin yolunu bulamam herhaleyvahedigeldismile bizim ev kira ve tüp bebek parasıııııııı 5 milyar daha gidecek ben nasıl veririm 100lira offf Allahım herkese hayırlısından çok para versin

bak bu bayıldım kesin alcam bunu

Eklentiler

• $mnk4001_125_96319.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
evet çok güzel bende yazlık pardüse alıcam burdan almayı düşünüyorum şimdi para biriktiriyorum

canım bak şuan kullandığım pardüse baharlık rengi azdaha acık ama benimki cok şık ağır

Eklentiler

• $mnk4308_161_62519.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 18
gerçekten çok hoş ben almıştım mudodan 2 sene önce şimdi dar oluyor yazın alıcam

canım gecen yaz aldım ama başka marka cok rahat bu yaz yine alcam o dediğim tuniği harikaya bayıldım valla

Eklentiler

• $mnk4197_153_23461.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
canım bak kendini fazla kaptırma alışverişe biraz para biriktir ilerde başımıza ne gelecek bilmiyoruz bence fazla gerek yok eşarba 100 lira vermek

canım bak kendini fazla kaptırma alışverişe biraz para biriktir ilerde başımıza ne gelecek bilmiyoruz bence fazla gerek yok eşarba 100 lira vermek

aman canım öle yok dikkat ediyom canım gereksiz alışveriş yapmam ihtiyacım olanı alırımama tam alırım güzelini canım aslında hani biraz olsun bebek sorunun kafamda atmak için kendimi oyalamaya calışıyom bari kendime bakayım olmuyo bebek napim para topluyoz bu yaz tüpbebek için

bide evin tek kızıydım ailem üstüme fazla düştü rahattım eşimde hayatta kıymaz bana allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…