Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıss kocam valla vurur seni evlendikten sonra cok istienim oldu valla gecen yaz bile görücülerim vardı :roflol: :roflol:

hııımmm o zaman küçük gösteriyorsun banada nişanlıyken gelmişlerdi sinirden ben açtım kapıyı yüzüğü göstererek ben nişanlandım demiştim kadınlar hala inanmamıştıguclubacismile

bilmem ama cıvıl cıvılım hiç evliye benzemem birazda rahatım o yüzden heralde kıss parmağımada yüzükte var hoşuma gitti ama hala genc kız gibi duruyom kaynanama söledim beni istiolar die catladı tabi patladıda gelenlere saydı cok komikti

ne güzel beni bebek öldürdü ruhum çok yıprandı , çatlat kıs iyice çatır çatırhihoyyyt

canım ben kacar koçiş çağırıyo mirmirmirmir uykumda var yorgunumda yarın görüşürüz tatlım dadlu rüyalar boshayallersmile boshayallersmile

canım ben kacar koçiş çağırıyo mirmirmirmir uykumda var yorgunumda yarın görüşürüz tatlım dadlu rüyalar boshayallersmile boshayallersmile

bende yatcam kıss ayyyhhh uykum geldi mirmirmirmir iyi uykular Allah rahatlık versin akannehir

günaydın kızlara.s. esinte ve zeynep nasıl kaynatmışsınız kızlar akşam öyle:1hug:

hoşbulduk eminem geçmişten kurtulamadım oku oku esinteyle zeynep sayfalar dolusu kaynatmış bu kadar çok sayfa olunca birisi hamişte onun haberlerimi diye okudum ama degilmiş keşke bir müjde alsaydık bugün artık sevinmek istiyorum başkasının adına da olsa

merhaba kızlar evet emine bugün kaynattık valla gecenin bir yarısı kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın anca kalaka bildim yorgundum valla malum misafirler gelio koçiş için kıss zeynom dün giyimden konuşa konuşa rüyama bile girdi valla :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kızlar günaydın anca kalaka bildim yorgundum valla malum misafirler gelio koçiş için kıss zeynom dün giyimden konuşa konuşa rüyama bile girdi valla :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

gerçekmi ben ne gördümCADIARZU unuttum valla neyse eee nasılsın kısss

günaydın kızlara.s. esinte ve zeynep nasıl kaynatmışsınız kızlar akşam öyle:1hug:

he valla konuştuk hiç farkına varmadım sayfaların baya gecmişiz oh oh canımıza deysin dedikodu yaptık kıss sizde gelin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…