Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu gün evlilik yıldönümüm rabbim diğer yıllarımıda bu kadar mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllara

kutlu olsun canım nice senelere inşaallah kıs biryerede gidemezsiniz şimdikaydirigubbakcemile3

canım sıkkın oyüzden aman sağlık olsunda sonra acısını cıkarırız boşver allah büyük zaten etrafımda dolaşıyo acısını cıkarcağız die kıss sevio kocam beni aşık hala bana :asigim: :asigim: :asigim:

ya artık yazmasan öyle diyordum nazar değecekl şimdi göreceksin çabuk sil ben anlatıyormuyum kocamla aramdakileri nazardan kork biraz biz seni seviyoruz iyiliğini düşünüyoruz ama buraya giran yabancılar var boşver kendi evinde yaşa aşkını biz haykırıyormuyuz kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bide aşık hala bana diyo ne olacaktı ne bekliyordun evlendikten sonra aşk bitecekmiydi Allah iyiliğini versin :roflol:

bide aşık hala bana diyo ne olacaktı ne bekliyordun evlendikten sonra aşk bitecekmiydi Allah iyiliğini versin :roflol:

hep öle derlerya cicim ayları bi gecsin görürüm 2 senem gecti maşallah canım ben allaha sığınırım hiç kafama takmam öle şeyleri ben hala kocamı seviooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm iyiki seninle evlendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bi ömür seninle olmak istiom :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

benden söylemesi ben çok yaşadım çünkü bende senin gibiydim herkese kocamı çok sevdiğimi anlatırdım başıma böyle sorunlar geldi işte nazar değdi şimdi eşimle korkuyoruz dışarıya iyi görünmüyoruz normal bir aileymiş gibi , sanada tavsiye ederim

kıss valla dışarıda görenler eşimin bana deligibi aşık olduğunu söylüyorlar bizde kimseye öle söylemeyiz ama napalım mutluyuz öle görünüyoz aman allahım kötü insanların şerrinden sana sığınırım derim ve allahıma sığınırım :Saruboceq:

esinte benim dediklerimi yanlış anladı galiba kıskanıyo felan diyorsan gülerim artıkkaydirigubbakcemile3 ben senin iyiliğin için dedim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…