Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim esintecim sen nasılsın

dogru söylüyo zeynep bende nazardan korkarım ALLAH korusun hepimizi

kötü insanların şerrinden şeytanlaşmış insanların nefsinden sana sığınırın rabbim esirgeyen ve bağışlayansın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım nasıl biliyorsan öyle yaz hayatım ben karışmıyorum Şeniz

esinte benim dediklerimi yanlış anladı galiba kıskanıyo felan diyorsan gülerim artıkkaydirigubbakcemile3 ben senin iyiliğin için dedim kusura bakma

kıss yok ilahi cadı ne alaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kötü insanların şerrinden şeytanlaşmış insanların nefsinden sana sığınırın rabbim esirgeyen ve bağışlayansın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım Allaha sığınıcan ama tedbirinide alıcan benim eşim hep şunu der biz birbirimizi seviyoruz dışarıya neyi ıspatlamaya çalışıcazki

ama bide bebişim olsa o biraz beni üzüyo valla kıss koçiş belli etmio ama cok üzülüyo sacları kıss beyazlıo valla yavaş yavaş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım Allaha sığınıcan ama tedbirinide alıcan benim eşim hep şunu der biz birbirimizi seviyoruz dışarıya neyi ıspatlamaya çalışıcazki

evet canım doğru sölemiş napalım bizi görenler kıss evdede böleyiz ama bebişimiz yok en büyük nazar bu heralde o cok kötü mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ama bide bebişim olsa o biraz beni üzüyo valla kıss koçiş belli etmio ama cok üzülüyo sacları kıss beyazlıo valla yavaş yavaş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

eeee millete ben kocamı seviyorum bana aşık dersen ooo sen çok beklersin nazarları topla tek tek üstüne:dilcikar:

eeee millete ben kocamı seviyorum bana aşık dersen ooo sen çok beklersin nazarları topla tek tek üstüne:dilcikar:

kıss benim kaynannanın nazarı değmediyse kimseninki değmez merak etme canım benim koçiş evde hep dizimin dibimde kaynan kayınpedere dioki sen nie yanımda durmuyon gel kıss deli varya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nazar kötü ya insanı catlatırmış ama hepimiz esinte gibi mutlu oldugumuz için nazarımız deymez

canım o hiç belli olmaz biz tabiki evimizde mutluyuz ama biz bile maaşallah demezsek nazarımız değebilir onu söylemeye çalıştım bunu kötü insanla şeytanlaşmış insanlarla alakası yok

aşırıya kacmayı sevmem bende hep aynı seyi giymeyide sevmem ucuz olsun ceşit ceşit olsun ama kaliteli olsun

valla veririm ben 100 200 ytl hiç acımam aman bebeğim olmuyo bari kendime bakayım sonuçta toplum içine cıkıyoz aleyna sendemi kapalısın canım

canım o hiç belli olmaz biz tabiki evimizde mutluyuz ama biz bile maaşallah demezsek nazarımız değebilir onu söylemeye çalıştım bunu kötü insanla şeytanlaşmış insanlarla alakası yok

kıss nazar kötü nefisli insanlarda gelir iyiniğetli insandan olmaz ilahi aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…