iyiyim esintecim sen nasılsın
dogru söylüyo zeynep bende nazardan korkarım ALLAH korusun hepimizi
kıss valla dışarıda görenler eşimin bana deligibi aşık olduğunu söylüyorlar bizde kimseye öle söylemeyiz ama napalım mutluyuz öle görünüyoz aman allahım kötü insanların şerrinden sana sığınırım derim ve allahıma sığınırım :Saruboceq:
esinte benim dediklerimi yanlış anladı galiba kıskanıyo felan diyorsan gülerim artıkkaydirigubbakcemile3 ben senin iyiliğin için dedim kusura bakma
kötü insanların şerrinden şeytanlaşmış insanların nefsinden sana sığınırın rabbim esirgeyen ve bağışlayansın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kıss yok ilahi cadı ne alaka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben cok seviyorum alışverişi asla bırakamıycam şey sitres attırıyo bana
canım Allaha sığınıcan ama tedbirinide alıcan benim eşim hep şunu der biz birbirimizi seviyoruz dışarıya neyi ıspatlamaya çalışıcazki
canım Allaha sığınıcan ama tedbirinide alıcan benim eşim hep şunu der biz birbirimizi seviyoruz dışarıya neyi ıspatlamaya çalışıcazki
ama bide bebişim olsa o biraz beni üzüyo valla kıss koçiş belli etmio ama cok üzülüyo sacları kıss beyazlıo valla yavaş yavaş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
evet canım bende çok seviyorum ama pahalı bişeyde almam yani eşarp küçücük şeyede 100 tl vermem hihoyyyt alırım 20 liralık neyime yetmiyor
eeee millete ben kocamı seviyorum bana aşık dersen ooo sen çok beklersin nazarları topla tek tek üstüne:dilcikar:
nazar kötü ya insanı catlatırmış ama hepimiz esinte gibi mutlu oldugumuz için nazarımız deymez
aşırıya kacmayı sevmem bende hep aynı seyi giymeyide sevmem ucuz olsun ceşit ceşit olsun ama kaliteli olsun
aşırıya kacmayı sevmem bende hep aynı seyi giymeyide sevmem ucuz olsun ceşit ceşit olsun ama kaliteli olsun
valla veririm ben 100 200 ytl hiç acımam aman bebeğim olmuyo bari kendime bakayım sonuçta toplum içine cıkıyoz aleyna sendemi kapalısın canım
canım o hiç belli olmaz biz tabiki evimizde mutluyuz ama biz bile maaşallah demezsek nazarımız değebilir onu söylemeye çalıştım bunu kötü insanla şeytanlaşmış insanlarla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?