Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep görümcem tüp yaptırmaya karar verdi raporsuz 3 bucuk milyar kampanya varmş uygun dimi arkadaşım

bazen bendemi yaptırsam diyorum eşime ama o hiç sıcak bakmıyo ya

25 milyon benim eşim 2 sene önce varikoselden ameliyat oldu o zaman sayıda azdı hareket sıfırdı morfoloji çok düşüktü ameliyattan sonra düzeldi Allaha şükür

emine . beyzanur . esinte . özlemay . nirdesinizzzzzzzzzzz:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: hepinize domates fırlattım:dilcikar:

emine . beyzanur . esinte . özlemay . nirdesinizzzzzzzzzzz:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: hepinize domates fırlattım:dilcikar:

ben sana domates fırlatıcam al sana:tomato:ben sabahten beri burdayım sabah bi ozlemay geldi onun dışında kimse yoktu sende yoktun öğlene kadar uyu ondan sonra gel bize dil çıkar domates fırlat yokyaaaaaaaaklava:nerdesin sen bakıym

burdayımeyvahedigeldismile:kedi:

burdayım ya kaç gündür misafir gelio evi temizleme fırsatı olmadı bu gün temizlik yaptım dün hastaneye gittik pasuman için akşamda misafirim vardı 12 ye kadar anca bu gün girdim ee nasılsınıs çiçişler bakem

ayy napalım kısss aynı işte değişen bişi yokkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm:

oohh temiz temiz otur ben çok severim ev temizlendikten sonraki kokuyu ferahlığı mis gibi olur heryer sonra bir kahve yaparsın kendine dinlenirsin süper olur güle güle kirletin canım eşinin cam kesik yarası nasıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…