oohh temiz temiz otur ben çok severim ev temizlendikten sonraki kokuyu ferahlığı mis gibi olur heryer sonra bir kahve yaparsın kendine dinlenirsin süper olur güle güle kirletin canım eşinin cam kesik yarası nasıl oldu.
neden canım bişeymi oldu yoksa:1shok:benimde canım çok sıkılıyo:1no2:
canım evet bende hoşuma gidio temizlik yapmasam sıkıntı basıyo bana canım kahveye şu sıralar pek vaktim olmuyo eşim iyi canım pazar günü dikişlerini alcaklar tabi bol alsanaalsanasmile böyle tatlı atışmalar oluyor takılıyoz birbirimize
ayy napalım kısss aynı işte değişen bişi yokkkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm:
kime takılıyon kıss banamı aklinialirimsmile
ne aynı aynı olan ne zeynom lülülülülülü :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
yok kıss ilahi kimlen koçişlen tabiki sen napıyon dün oturman iyi gectimi dün hiç yoktun
esinte dikkat et bak zeynebin canı kavga etmek istiyo.zeyno gel kız benimle kavga etalsanaalsanasmile
sabah kalk kahvaltı yap evi toparla sizle konuş akşam yemeğini yap poofffff sıkıldım hayatımda değişik bişiler olsun istiyorum hayırlı ama
ee kıss napalım dansözmü oynatalım sana kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:dilcikar:
kötükedihüso :tomato: :mymeka: Çok üzgünüm çoook kork benden kıss zyenooooooo eyvahedigeldismile :mymeka: :mymeka:
ahada bak oynuyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 yoksa örgü ör :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?