Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım evet bende hoşuma gidio temizlik yapmasam sıkıntı basıyo bana canım kahveye şu sıralar pek vaktim olmuyo eşim iyi canım pazar günü dikişlerini alcaklar tabi bol alsanaalsanasmile böyle tatlı atışmalar oluyor takılıyoz birbirimize

kime takılıyon kıss banamı aklinialirimsmile

ne aynı aynı olan ne zeynom lülülülülülü :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sabah kalk kahvaltı yap evi toparla sizle konuş akşam yemeğini yap poofffff sıkıldım hayatımda değişik bişiler olsun istiyorum hayırlı ama

esinte dikkat et bak zeynebin canı kavga etmek istiyo.zeyno gel kız benimle kavga etalsanaalsanasmile

esinte dikkat et bak zeynebin canı kavga etmek istiyo.zeyno gel kız benimle kavga etalsanaalsanasmile

emine hadi zeyno gelmeden biz zeynoya hucüm yapalım lülülülülülü alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile baksacını yoluyom zeynooooooooooo kaydirigubbakcemile

ulennnnnnnnnnnnnnn kim benim saçımı yoluyomuş ulennnnnnnnnnnnn
kızsanız teker teker gelin

:mymeka: :mymeka: alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook guclubacismile :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kötükedihüso :tomato: :mymeka: Çok üzgünüm çoook kork benden kıss zyenooooooo eyvahedigeldismile :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…