Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba

hoşbulduk esintecim nasılsınn tatlım

zeynep hayırdır canım neden canın sıkılıyo biraz gez vitrinlere filan bak ben onu yaparım canım sıkıldıgın da cok iyi geliyo

kızlar merhaba

hoşbulduk esintecim nasılsınn tatlım

zeynep hayırdır canım neden canın sıkılıyo biraz gez vitrinlere filan bak ben onu yaparım canım sıkıldıgın da cok iyi geliyo

iyim canım sen nasılsı kıss vitrinlere bakmak için almak gerek para olmasa alamasa bu sefer daha canı sıkılır yada mağazacı almıyosun hep bakıyosun kapı dışarı yapıyomuş aa zeyno iyi olur bak mağazacıylan kavga edersin en azında sebebin olur kıss hadi git bakem alsanaalsanasmile

yok ya canım dışarıda çıkmak istemiyo neyse birazdan geçer herhalde ben bi mutfağa gidiyim yerleştirmeye 5 dk sonra görüşürüz

ayyhh bu şu ortadaki domates çok güzeldi valla tatlıydı sağol kısssssssŞeniz

rica ederim canım sen yeterki iste bizde bol zaten mevsimide al sana birazda al dolaba koy akşama salata yemek yaparsın biraz tasarruf ya malun tüp yapcaksın :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

rica ederim canım sen yeterki iste bizde bol zaten mevsimide al sana birazda al dolaba koy akşama salata yemek yaparsın biraz tasarruf ya malun tüp yapcaksın :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

döverim kıs seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zeyneeeeppppp geçmedimi sıkıntıııııııııııınnnnnnnnnnnnalsanaalsanasmile

canım vitrine bakmak derken temiz hava oksijen demek istedim

vitrine bakmak sadece bahane dr tavsiyesi anneme demişti dr ordan biliyorum bende yaparım

iyiyim canım sen nasılsın yogunsun galiba

yok bugün fazla yoğun değilim canım benimde canım sıkılıyo ama işyerindeyim çıkıp gezemiyorum öyle bir fırsatım olsa hiç durmam atarım kendimi çarşıya kızlar gezmeye vaktiniz var çıkın dolaşın rahatlayın ben zaman buldukça çıkıyorum bayaa bi rahatlıyorum tabi ancak hafta sonları ondada ev işlerim biterse:bbo:

zeynep müzik dedin bende açtım dinliyorum iyi aklıma getirdin ama ben müzik dinleyincede hüzünleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…