Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arada sıkıntı geliyor aklıma çektiklerim geliyor sonra geçiyor bi anda çok mutlu olabiliyorum çok garip CADIARZU

zeynep sen iyimisin bu nasıl bir değişiklik böyle aslında bende senin gibiyim ani duygu değişiklikleri oluyo bendede buda yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklanıyo Allahım sen aklımıza mukayyet ol Yarabbim iyice bozuldu psikolojimizgamyoncuiremsu

çok iyiyim canım napıyım ya kendimi iyi olmamı ıspatlamaya çalıştıkça yanlış anlaşılıyorıum neyse boşver

yok şaşırmadım canım hani sen demiştinya bide ben başlasam namaza diyordun ondan sordum

başlamaya çok niyet ettiğim günlerde sabah ezanı sanki biri beni böyle sallarcasına uyandırdı ve o uyandığım günlerden birinde başladım Allah kabul ederse, huzuru onda buldum namazın verdiği manevi huzuru hiçbişey vermiyo bana kılanlar bilir bunu.

çok haklısın canım Allah kabul eder tabiki canım butün kallbinle kıl:1hug:

ben geldim.beyzanur nerdesin canım ya yapma böyle gelde konuşalım kapatma kendini kendi içine gel dök içini rahatla.

yok canım işlerinden değil dün yazmıştı görmedinmi çok morali bozuktu o yüzden girmediğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…