kendine evham verme canım bizimde olacak kıymetlimiz bak gör
şimdiden öle değilmi olsunda neler yaparız canım her ayın başında hüzünlüyüm ama her ayın sonunda mutluyum bekleyiş içindeyim anladınmı canım nedemek istedimi
esintem üzülme canım o geçmiş olsuna gitmeler bebek doğunca tebriğe gitmeler mahvediyo benide
tabi canım öle ama yıpratıyo insanı insan ne yaşadığını bilmio hayattan zevk almıyo benlen evlenenler şimdi 2 ci bebeklerini getirio hiç gitmek istemiom bebek görmeye ama gitmessem acaba kıskanıyomu diyecekler off canımya off :sinifsinif: :sinifsinif:anlıyorum canım napalım bizim elimizden gelen bişi yok aşıyor yani bizi anladınmı biz dua edelim karşılığı mutlaka var vermezsede kendi bilir hayır ve şerrin Allahtan geldiğine inanıyoruz değilmi bırakalım bize en uygun zamanda verir nasıl olsa
aynen valla ya benim bu aralar doğuracak okadar arkadaşım akrabam varki şimdiden nasıl gitcem die düşünüyom bana dieceklerki darısı başına olur bilmemne sanki acıyolar içim gidi kıskanmıyom allah bilio ama zoruma gidio bide hep başkasının cocuğu için alışveriş yapıyom diom acaba bi gün kendi bebeğim içinde gelcekmiyim :çok üzgünüm:
tabi canım öle ama yıpratıyo insanı insan ne yaşadığını bilmio hayattan zevk almıyo benlen evlenenler şimdi 2 ci bebeklerini getirio hiç gitmek istemiom bebek görmeye ama gitmessem acaba kıskanıyomu diyecekler off canımya off :sinifsinif: :sinifsinif:
tabi canım öle ama yıpratıyo insanı insan ne yaşadığını bilmio hayattan zevk almıyo benlen evlenenler şimdi 2 ci bebeklerini getirio hiç gitmek istemiom bebek görmeye ama gitmessem acaba kıskanıyomu diyecekler off canımya off :sinifsinif: :sinifsinif:
sıkma canını söylenenlere gül geç sadece Allah büyük o mutluluğu bizlerdende esirgemeyecektir buna inanıyorum.o kadar çok hamile kalıp doğum yapan var ama bana hamile kalmak mucizeymiş gibi geliyo sanki hamile kalanlar için çok kolay bizim için çok zor bir durum gibi geliyo anlatabildimmi bilmiyorum.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt veeeeeeee bizim onlardan üstünlüğümüz var bunuda sakın unutmaaaaaaa biz yüce rabbime daha yakınız sıkıntı dert tasa Allaha sevgili olandan başkasına inmedi
boşver sen git şimdi gitmezsen kıskanıyo derler kızımmm bizim kıymetlimiz olucak sen ne diyorsun çevrendeki herkes bebeğine normal herkeste olan bişi özen göstermiyorlar yani ama biz kaç seneden sonra olucak onun sevgisini bir düşünsene evde ne mutluluk olur
canım gitcem gözlerine soka soka :Saruboceq: :Saruboceq:
canım öle ama o bebekleri olanlar sanki onların marifeti sanıyolar bilmiolarki rabbim ol deyince oluyor sanki kendileri yapıyo biz becerksizmişiz gibi bakıyolar canım okadar sıktımki vucudum kendiliğinde ağrıyo kalbim heryerim doıktora gittim herbölüme bana ne dediler senin bebeğin olana kadar senin vucudun ağrıyacak ama ben okadar sıkmıyom dedim artık kendimi doktorda bilinç altına yatmış bikere taki bebek karnına girecek ozaman bak gör hiç biyerin ağrımayacak allahıma şükür o kötü günleri atlattım iyim artık umudum allah
bundan sonra bebekle ilgili kötü bişi duymuycam bu benim şeyim oldu neyim olduydu yaaa neyse :roflol: hahhh ondan işte ben başlattım bu saatten sonra uygulamaya geçiyoruz okey alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis eee bana alkış yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?