Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esintem üzülme canım o geçmiş olsuna gitmeler bebek doğunca tebriğe gitmeler mahvediyo benide

şimdiden öle değilmi olsunda neler yaparız canım her ayın başında hüzünlüyüm ama her ayın sonunda mutluyum bekleyiş içindeyim anladınmı canım nedemek istedimi

anlıyorum canım napalım bizim elimizden gelen bişi yok aşıyor yani bizi anladınmı biz dua edelim karşılığı mutlaka var vermezsede kendi bilir hayır ve şerrin Allahtan geldiğine inanıyoruz değilmi bırakalım bize en uygun zamanda verir nasıl olsa

esintem üzülme canım o geçmiş olsuna gitmeler bebek doğunca tebriğe gitmeler mahvediyo benide

aynen valla ya benim bu aralar doğuracak okadar arkadaşım akrabam varki şimdiden nasıl gitcem die düşünüyom bana dieceklerki darısı başına olur bilmemne sanki acıyolar içim gidi kıskanmıyom allah bilio ama zoruma gidio bide hep başkasının cocuğu için alışveriş yapıyom diom acaba bi gün kendi bebeğim içinde gelcekmiyim :çok üzgünüm:

tabi canım öle ama yıpratıyo insanı insan ne yaşadığını bilmio hayattan zevk almıyo benlen evlenenler şimdi 2 ci bebeklerini getirio hiç gitmek istemiom bebek görmeye ama gitmessem acaba kıskanıyomu diyecekler off canımya off :sinifsinif: :sinifsinif:

sıkma canını söylenenlere gül geç sadece Allah büyük o mutluluğu bizlerdende esirgemeyecektir buna inanıyorum.o kadar çok hamile kalıp doğum yapan var ama bana hamile kalmak mucizeymiş gibi geliyo sanki hamile kalanlar için çok kolay bizim için çok zor bir durum gibi geliyo anlatabildimmi bilmiyorum.

boşver sen git şimdi gitmezsen kıskanıyo derler kızımmm bizim kıymetlimiz olucak sen ne diyorsun çevrendeki herkes bebeğine normal herkeste olan bişi özen göstermiyorlar yani ama biz kaç seneden sonra olucak onun sevgisini bir düşünsene evde ne mutluluk olur

selam kızlar ben geldim gecmişi okuyum dedim

baya da kaynatmışsınız kızlr o bebek görmelerine gitmeyi bende hiç sevmiyom bana acır gibi bakıyolar ya

üzülmeyelim diycem ama olmuyo valla

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt veeeeeeee bizim onlardan üstünlüğümüz var bunuda sakın unutmaaaaaaa biz yüce rabbime daha yakınız sıkıntı dert tasa Allaha sevgili olandan başkasına inmedi

canım çok iyi ifade etmişsin hepimizin içi aynı bende bazen hayattan hiç zevk almıyorum inanırmısın geçen bahar işyerinin önündeki çiçekleri farketmemişim bigün baktımki çiçekler açmış koacaman olmuş ama ben o güne kadar farketmedim bazen bakıyorum ama görmüyorum ne biliym ya sonrada diyorum sağlımız yerinde olsun eşim yanımda olsun mutlu olalım gerisi gelir diyorum Allaha sığınıyorum işte o zaman rahatlıyorum.

ben namaza gidiyorum hepinize teker teker dua edicemŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hoşgeldin aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım öle ama o bebekleri olanlar sanki onların marifeti sanıyolar bilmiolarki rabbim ol deyince oluyor sanki kendileri yapıyo biz becerksizmişiz gibi bakıyolar canım okadar sıktımki vucudum kendiliğinde ağrıyo kalbim heryerim doıktora gittim herbölüme bana ne dediler senin bebeğin olana kadar senin vucudun ağrıyacak ama ben okadar sıkmıyom dedim artık kendimi doktorda bilinç altına yatmış bikere taki bebek karnına girecek ozaman bak gör hiç biyerin ağrımayacak allahıma şükür o kötü günleri atlattım iyim artık umudum allah

şunu unutmayalım rabbim bizi sadece imtihan ediyor bizede vericek imtihanımız bitince biz ne zaman bu bebek için offlayıp pufflamaları bitirirsek daha çabuk ulaşıcağız emelimize bundan emin olalım

çok doğrualkisalkisalkisRabbim bizi sabrımızla deniyo inşallah bu sınacdan başarı ile geçeriz:Saruboceq:

canım gitcem gözlerine soka soka :Saruboceq: :Saruboceq:

canım gitcem gözlerine soka soka :Saruboceq: :Saruboceq:

ha şöyle biz onlardan kat kat üstünüz gör bak bu sıkıntımız ahirette nasıl karşımıza çıkıp bu kulun dünyada çok çekti cezasını hafiflet rabbim diyecek orda beni hatırla emi kardeşim

bundan sonra bebekle ilgili kötü bişi duymuycam bu benim şeyim oldu neyim olduydu yaaa neyse :roflol: hahhh ondan işte ben başlattım bu saatten sonra uygulamaya geçiyoruz okey alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis eee bana alkış yokmu

evet öyle sanıyolar ve günaha giriyolar sen boşver onları biz güçlü insanlarız bizim gösterdiğimiz sabrı ve şükrü acaba onlar gösterebilirlermiydi merak ediyorum acıyarak bakan gözlere ve acıtan sözlere aldırma sadece gülümse içinden herşeyin Allahtan olduğunu düşün sadece.

bu senin sloganın olsun:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytbizlerde uyalım ve kazanan biz olalım:hooray:Allahın sevgisini kazanmaktan güzel bir şey varmı bu yalan dünyada :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…