canım bugun gittim görüşmeye bütün kontrollerden geçtik eşimle beraber yarın heyete gircez heyet yarın haber vercek. inş hayırlı olur
canım bugun gittim görüşmeye bütün kontrollerden geçtik eşimle beraber yarın heyete gircez heyet yarın haber vercek. inş hayırlı olur
esinte sen neden sustun deliliğimiz tuttu yine oynamaya başladık katılsana kız aramızakaydirigubbakcemile2
tabi canım hadi sositososito sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sen daha çıkmadınm ı kıssssssss:roflol:
havamı aldım geldim canım kıss napcam daha dışarda :mymeka:
anam sen demedinmi eşimle bahçede oturucaz diye :roflol:
vazgectik cıktık geri geldi hafif esti malum koçiş dikişli :sinifsinif:
anladım canım
kıss gülme arada süper mario oynuyom :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gerçektenmi kaydirigubbakcemile3
valla napim :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nergis sen nasıl oldun canım kanamaların durudumu.
inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?