Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bugun gittim görüşmeye bütün kontrollerden geçtik eşimle beraber yarın heyete gircez heyet yarın haber vercek. inş hayırlı olur

esinte sen neden sustun deliliğimiz tuttu yine oynamaya başladık katılsana kız aramızakaydirigubbakcemile2

tabi canım hadi sositososito sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sen oynamana devam et ben çıkıyorum sofrayı hazırlıyım kaydirigubbakcemile3

nergis sen nasıl oldun canım kanamaların durudumu.

iyiyim canım, kanamam durdu ama kahverengi lekelenmeler devam ediyor.Onlarda bi geçse rahatlıcam.
Sende iyisindir inşallah.
inşallah eminem hepimizle birlikte olur bir an önce....ya zaten yakında kavga etcem dr.la bişeyin yok diyip duruyor laparoskopi istedim gerek yok dedi.Olmaması mucizeymiş ama olmuyor işte bu gidişle psikologa gitcem valla

Kızlar kısırlık konusunda en tecrübeli kadın doğumcular tüp bebek uzmanları.Eğer bulunduğnuz şehirde tüp bebek uzmanı varsa ona gidin derim ben.Çünkü normal kadın doğumculara infertilite konusunda günde 5-10 hastaya bakıyorken, tüp bebek uzmanları çok daha fazla hasta bakıyorlar ve daha tecrübeli oluyorlar.
Benim eşimde doktor, 2 yıl önce ilk tedaviye başlamaya karar verdiğimizde direk tüp bebek uzmanına götürmüştü beni.O demişti zaten onlar daha tecrübeli olurlar diye.
İlla tüp bebek yaptırmak şart değil, genel olarak takip edilmek istediğinizide belirtebilirsiniz.
Bizim doktor bana 2 yılın sonunda tüp bebeğe karar vermişti.O zamana kadar diğer tedavileri denemiştik.

canım bugun gittim görüşmeye bütün kontrollerden geçtik eşimle beraber yarın heyete gircez heyet yarın haber vercek. inş hayırlı olur

Canım hadi hayırlısı, inşallah bu sefer olacak zemuszemus

canım benim hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağın bir tedavi olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…