Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbulduk zeynepcim

dogru söylüyon eminecim
kızlar herşey ALLAHTAN kendimizi yırtsakta ne yapsakta olmuyo ALLAHIMA sıgındım ıNŞALLAH hayırlısıyla olur hepimizin

bu senin sloganın olsun:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyytbizlerde uyalım ve kazanan biz olalım:hooray:Allahın sevgisini kazanmaktan güzel bir şey varmı bu yalan dünyada :hooray:

haaa slogandı demi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyhh haaahhh şöyle eminemmmmmmmmmm

hoşbulduk zeynepcim

dogru söylüyon eminecim
kızlar herşey ALLAHTAN kendimizi yırtsakta ne yapsakta olmuyo ALLAHIMA sıgındım İNŞALLAH hayırlısıyla olur hepimizin

hepimiz hemfikiriz yine haydi o zaman halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hepimiz hemfikiriz yine haydi o zaman halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tuttum kıs dur ayyhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: aleynaaa tut canım elimden

kızlar burda oyun havası açtım dinliyorum sesinide açtım arkadaşlara diyorum kalkın oynayın kalkmıyolar bari sizler oynayın haydin lülülülülülllüüü:dance::dance::teytey::teytey:

kızlar burda oyun havası açtım dinliyorum sesinide açtım arkadaşlara diyorum kalkın oynayın kalkmıyolar bari sizler oynayın haydin lülülülülülllüüü:dance::dance::teytey::teytey:

Allaaahhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Allaaahhhh :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

haydi zeynebim görüym seni şöyel güzel göbecikler at bizede görelim:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::enbuyukkk:

kızlar ben kacar koçiş çağırıyo bahcede oturcağiz biraz nefes alalım Şeniz Şeniz Şeniz

esinte sen neden sustun deliliğimiz tuttu yine oynamaya başladık katılsana kız aramızakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…