Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıss zeyno nerdesin dün akşımemnu vardı gel sana özetle anlatayım cok güzeldi nihal behlülü terk edecek galiba orda bitti

ben akşam erken yattım aşk ı memnunun sonuna kadar bakamadım noldu kız sonunda anlatsana.

delir accuk ne varnaniknanikkız esinte anlatsana sonunda nooolduuu da nihal behlülü terketmeyi düşündübilmiyorumkismile

esinte çıkmış zeynep başbaşa kaldık canım.naptın sabah ev işlerimi yaptın uyudunmu.

kardeşim üniversite sınavına girmişti puanlardan anlarmısın 210

canım bende çok fazla anlayamıyorum artık bu puanları sistem değişti 2 sınav yaptılar bu 2.sınav sonucu herhalde 210 fena değil ama 2 yıllık okuyabilir bu puanla bildiğim kadarıyla ama şimdi sistem tam olarak nasıl çalışıyo bilemiyorum düz lisemi okudu kardeşin meslek lisesi falanmı.

yok canım bu ilk sınav ikinci sınav haziranda galiba kardeşim meslek lisesi okudu vicdansızlar engeller koydular okuyamasınlar diye ama fena değil galiba bu puan okuldanda gelecek diyor açıköğretime 4 yıllık girerim diyor

canım bugün yemeğe erken çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz artık hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…