Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok kız bende öyle belirti falan yok şişkinlik bide gaz ooluyo sadece mayıs 26-dada sancıdan ölürüm adetlerım çok sancıı oluyo

ah kalbım aramıza hoş geldın canım inş tedavın hayırlı olur benımde 26 mayısda tüp bebek tedavım başlıyo hayırlı olur inş tabı kalbımız doğal yoldan olmasından yana

selam canım opuyorumnanaktan
tüp bebeyin hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH BEBEYİN GELİR SANA CANIM
canım sen devletten yararlanıyomusun YANİ SORMAK İSTEDİYİM RAPORU CIKARTMAN ZOR OLDUMU

selam canım opuyorumnanaktan
tüp bebeyin hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH BEBEYİN GELİR SANA CANIM
canım sen devletten yararlanıyomusun YANİ SORMAK İSTEDİYİM RAPORU CIKARTMAN ZOR OLDUMU

canım ben özelde değil fakültede yaptırıyorum.devlet karşılıyo

30 yaş üstü ve 3 yıl evli olmak
yada 23 yaş üstü olupda 3 aşılama başarısı ise devlet karşılıyo benım bildiğim.özelde 750 TL civarında bi indirim

yok kız bende öyle belirti falan yok şişkinlik bide gaz ooluyo sadece mayıs 26-dada sancıdan ölürüm adetlerım çok sancıı oluyo

benimde adetlerim sancılı olurdu canım laparoskopi sonrası kalmadı sancım çok şükür.gerçi benim adetin miktarıda az oluyodu seninki nasıl oluyo.

sende belirti varmı cnımm

bende belirtimi bilmiyorum ama kasıklarımda batmalar var bide işte 2 gün önce leke şeklinde akıntıyla beraber kan geldi ha bu arada akıntımın rengide beyaz ya ama bunları her ay yaşıyorum ümitlenmek istemiyorum bu ay tek fark leke gelmesi.

hım anladım devlet hastaneleri de güzel bende belki devlete yaptırırım cok sıra oldugunu söylemişlerdi bana canım herkes cok zor diyo rapor cıkarmak vermiyolarmış kolay kolay oyalıyolarmış sizin kolay olmuş galiba

hoşgeldin canım ya bizde merak ettik bu kız nerde diye kırmızı kartı yedin yani boşver hayırlısı olsun eee naptınız annenle.

bahar temizliği işte çiçeklerin topraklarını değiştirdik şimdi oturuyoz
siz naptınız özledim valla sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…