Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom sacım siyah yani fındık kabuğu renginde bende üzerine sarı röfle düşünüyom hangi tonda sarı yaptırsam sence

canım geç. cevap veriyorum nette sorun var galiba açılmıyo
iyiyim canım sen nasılsın nası gidiyo haftasonu

zeynom sacım siyah yani fındık kabuğu renginde bende üzerine sarı röfle düşünüyom hangi tonda sarı yaptırsam sence

canım ya ben pek anlamamki saç renginden bana sorarsan sarı yaptırma derim hiç sevmem sarı saçlıları bbbööööğğğğğ

canım geç. cevap veriyorum nette sorun var galiba açılmıyo
iyiyim canım sen nasılsın nası gidiyo haftasonu

canım iyi gidi bu hafta evdeyiz hava yağmurlu soğuk alıştık her hafta sonu cıkmaya cıkmayınca biraz sıkılıyoz

canım ya ben pek anlamamki saç renginden bana sorarsan sarı yaptırma derim hiç sevmem sarı saçlıları bbbööööğğğğğ

kıss ilahi kaydirigubbakcemile3 canım o dedğin acık sarılardan değil kızılyaptım cok cabuk akıyo bende sarı düşündüm siyahın üstüne canım sıkıldıkca kendimle oynuyom

armutluyamı gidiyosunuz kıs ohh ne güzel kaç gün

evet canım ya 6 gün yada 3 günlük bide bayram tatilini orda gecirmeyi düşünüyoz aman bebek bebek dedik hayatımızı erteledik tüpte yaptırmayacam doğalda sanmıyom olsun biraz gezeyim kendime bakayım ona can verecek allah ne zaman ol dese o zaman gelir elbette

iyi canım gidin biz geçen sene gittik attık stresimizi demeyim stres bitmiyo hiç gelince aynı yerden başlıyorsun
günlüğü ne kadar kıss biz kişi başı 84 tl vermiştik

iyi canım gidin biz geçen sene gittik attık stresimizi demeyim stres bitmiyo hiç gelince aynı yerden başlıyorsun
günlüğü ne kadar kıss biz kişi başı 84 tl vermiştik

canım siz nereye gittiniz bede apart dairelermiydi bizimde apart daire günlüğü 80 tl ya acık menü istemiom midem bulanıyo kendim dairemde yapmak istiom zaten öğlenleri dışarda yiyoz

canım siz nereye gittiniz bede apart dairelermiydi bizimde apart daire günlüğü 80 tl ya acık menü istemiom midem bulanıyo kendim dairemde yapmak istiom zaten öğlenleri dışarda yiyoz

yok canım bizimki oteldi 4 yıldızlı samira çok güzeldi açık menüydü ama adam yemekleri çok güzel yapardı denizden gelmeye hazırlardı mangal bile yaptık herhalde adam ya urfalı yada antepliydi
bizde 6 gece kalmıştık ama çok pahalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…