zeyno ben kalkıyorum canım kocam kalktı uykudan onunla ilgileneyim biraz hoşcakal
hoşgeldin kıss nerdeydin
zeynom sacım siyah yani fındık kabuğu renginde bende üzerine sarı röfle düşünüyom hangi tonda sarı yaptırsam sence
canım geç. cevap veriyorum nette sorun var galiba açılmıyo
iyiyim canım sen nasılsın nası gidiyo haftasonu
canım ya ben pek anlamamki saç renginden bana sorarsan sarı yaptırma derim hiç sevmem sarı saçlıları bbbööööğğğğğ
bide ben saçımı boyatabilsem eşim istemiyo böle iyi dio
hiç boyama biraz beklet belki eski sağlığına gelir saçın
yokya canım gecen yaz kızıl boyadım akmasını bekliom kafamın üstü gitti ucları kaldı bi tatile gitceğiz şöle bi bakayım kendime bayanssulusmile
armutluyamı gidiyosunuz kıs ohh ne güzel kaç gün
evet canım ya 6 gün yada 3 günlük bide bayram tatilini orda gecirmeyi düşünüyoz aman bebek bebek dedik hayatımızı erteledik tüpte yaptırmayacam doğalda sanmıyom olsun biraz gezeyim kendime bakayım ona can verecek allah ne zaman ol dese o zaman gelir elbette
iyi canım gidin biz geçen sene gittik attık stresimizi demeyim stres bitmiyo hiç gelince aynı yerden başlıyorsun
günlüğü ne kadar kıss biz kişi başı 84 tl vermiştik
canım siz nereye gittiniz bede apart dairelermiydi bizimde apart daire günlüğü 80 tl ya acık menü istemiom midem bulanıyo kendim dairemde yapmak istiom zaten öğlenleri dışarda yiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?