Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yokcanımya otel istemiom rahat edemem daire olması daha iyi bide armutluda kaplıca suyu dairenin içinde yani rahat

oh ne güzel bide benim için gir kaplıcaya

tama canım ordada yazışırız size günüm nasıl gectiğini anlatırım adetimi beklioz olayım temizleneyim gideriz bide orda adet omayayım tatilim zehir olmasın biliosunuz< adetim aklını yedi ne zaman gelceği belli olmuya

benimki noldu biliyonmu şimödi ramazan bayramını bekliyoruz hani 3 günde öle tatil olsun diye bende tamam dedim nasıl olsa 7 gün önce olup biticem rahat rahat giderim dedim bide bizim balayımızdı yeni evlendiğimizde gidememiştik neyse bir gün geçti yok 2,,3, gün geçti hala adet olmadım son gün artık gidicez tatile moralim nasıl bozuk sinir tam 7 gün geçti hala tık yok nese gittk tatile orası bi sıcak Allahım ben kesin burda olurum kan cıvıyoya
ama olmadım 6 gece kaldık ben artık galiba hamileyim dedim eşimle bi seviniyoz havuza denize ne giremiyom bebek zehirlenir mikrop kapar diye doktorada gitmiyorum test yapıyom ama hep negatif artık eve dönücez son gece yattık orda sabah tuvalete kalktımki o manyak kırmızıyı gördüm çok moralimiz bozuldu tam 13 gün falan gecikmişti
ama tek şeye sevindim adet olmadan balayımı yaşadım
:roflol::jeyyar: :jeyyar: :jeyyar::roflol:

hadi be ama canım bak adet omamışsın yine balayını yaşamışsın adet berbat eder ya o stres bide insan adetliyken kendini bi tuhaf hissedio aman bende temizleneyimde sonra gidek dedik hadi hayırlısı

ay bide altın yapış yapış sinir eder insanı pişik olursun iyiki temizlenip gidiyon hadi hayırlısı

oh tatilerrede gidiliyo bende armutluya gitmiştim çok güzel gerçekten banyolarda kaplıca suyu olması harika biz memnun kalmıştık ama tabi ufak bi alan olunca fazla etkinlik olmuyo biz bu sene tatile gidemiyoz tedavi için ayırdık paramızı siz daha ne kadar bekliyceksiniz

esinte nasılsın canım

burdayım canım sen nerdesin

canım yoruldum artık tüp için para ayırıyoz bişey cıkıyo para gidio yardım edecek biri var bu rakmıyoda tedavi olalım yok profösör yurdışından gelecek ona gndercem bilmem ne kıştan beri beklioz sıkıldım yıprandım ne tadavi olcam nede bebek beklicem off olacağına varsın sıkıldım bu yaz tatile gitcem armutluya evet güzel yermiş

ne diyim canım tabi sizin biliceginiz şey inşallah kendiligindn olur sıkma canını

canım artık cok acayip ama takmıyom galiba sıkıldım tabi amin inşallah kendilkiğnden gelir ya ona can vercek rabbim nezaman derse ozaman olur zaten artık biraz uzak durmak istiom ya tedavi için fazla harcamada yapmıyom ama yine bişekilde engel cıkıyo bu sefer umursamıycam oluruna bırakcam

kıslar bilgisayarım bozuldu çıkmak zorundayım ne zaman gelirim bilmem görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…