yokcanımya otel istemiom rahat edemem daire olması daha iyi bide armutluda kaplıca suyu dairenin içinde yani rahat
oh ne güzel bide benim için gir kaplıcaya
benimki noldu biliyonmu şimödi ramazan bayramını bekliyoruz hani 3 günde öle tatil olsun diye bende tamam dedim nasıl olsa 7 gün önce olup biticem rahat rahat giderim dedim bide bizim balayımızdı yeni evlendiğimizde gidememiştik neyse bir gün geçti yok 2,,3, gün geçti hala adet olmadım son gün artık gidicez tatile moralim nasıl bozuk sinir tam 7 gün geçti hala tık yok nese gittk tatile orası bi sıcak Allahım ben kesin burda olurum kan cıvıyoya
ama olmadım 6 gece kaldık ben artık galiba hamileyim dedim eşimle bi seviniyoz havuza denize ne giremiyom bebek zehirlenir mikrop kapar diye doktorada gitmiyorum test yapıyom ama hep negatif artık eve dönücez son gece yattık orda sabah tuvalete kalktımki o manyak kırmızıyı gördüm çok moralimiz bozuldu tam 13 gün falan gecikmişti
ama tek şeye sevindim adet olmadan balayımı yaşadım
:roflol::jeyyar: :jeyyar: :jeyyar::roflol:
canım ben cıkıyom acıktım bişeyler atıştırayım gelirim öptüm çiçişim
esinte nasılsın canım
oh tatilerrede gidiliyo bende armutluya gitmiştim çok güzel gerçekten banyolarda kaplıca suyu olması harika biz memnun kalmıştık ama tabi ufak bi alan olunca fazla etkinlik olmuyo biz bu sene tatile gidemiyoz tedavi için ayırdık paramızı siz daha ne kadar bekliyceksiniz
ne diyim canım tabi sizin biliceginiz şey inşallah kendiligindn olur sıkma canını
canım şişlide oturuyorum ben sen karşıdasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?