kıslar bilgisayarım bozuldu çıkmak zorundayım ne zaman gelirim bilmem görüşürüz
günaydın kızlar sabah sabah çok yoğunum ancak girebildim nasılsınız canlar.
yok canım adet olmadım tam anlamıyla leke devam ediyo bugün doktora gidicem bakalım niye böyle olmuş.canım geçmiş olsun neyi var annenin Allah acil şifalar versin inş. sonuç temiz çıkar:Saruboceq:
gitbence canım neden böle oldu die tam herşey yoluna girmişken .canım annem göğüs dr gidecekti ciğerleri ağrıyomuş ya bende korkuyom bide çiğerlerinde yağlanma vardı korkuyom tek dayanağım annem sağol canım siz
n dualarınıza ihtiyacım var inşallah tahliler temiz çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
eminem gördünmü zeynom bilgisayarı yemiş cadı
canım aklına kötü bişey getirme kalbini ferah tut niyetin sağlam olsun iyi düşün iyi olsunyerimsenibenzeynoya bilgisayar mı dayanır kız:lepi:
aynen canım zeynonun hızına ne dayanır kıss zeyno gelinca bize kızacak sizi siziklava: klava: klava: böle kıss zeyno seni sevdiğimizden takılıyoz ha ona göre bide küsüyomuş cadı.eminem bende iyi düşünüyom rabbim büyük inşallah kötü birşey cıkmayacak ama insan yinede tedirgin oluyo söz konusu insanın annesi olunca
ah ah çok pahalı tüp bebek bizimde 5.000 tl miz gitmişti ama olmadı işte kısmet hepimizin Allah yardımcısı olsun ne diyim nasıl yapacaksınız canım maddi açıdan müsaitmisiniz çok acımasız bu merkezler resmen işi ticarete dökmüşler.
canım aslında işin acıkcası yapabilir ne bilim kredi cekerek yani maddi acıdan allaha şükür nankörlük yapmam kackere para nakit topladım elimizden olmayan sebepten gitti ama ben bu sıkıntılara girerek tedavi olmak istemiom
canım maddi sıkıntıyla bencede tedaviye girme sonucu çok etkiliyo hep şöyle düşünüyosun ya olmazsa zaten zar zor yaptırıyorum bidaha nasıl yaptırıcam vs. vs.
evet canım bende o yüzden bide hani bi ihtimal ya tutmazssa o zama daha harb ederim kendimi parada kolay kazanılmıyo sen bilirsin eminem
bilmemmi canım hemde çok iyi bilirim kendini psikoljik olarak tamamen hazırla öyle başla tedaviye hatta psikolojik destek al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?