Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugull bişey yok kıss bahar carptı bize eminem sigarayı bırakmaya calışıyo zeynom kabak yapmaya calışıyo bende birazdan bezelye yapmaya calışacam bunlar yani gündem

ah aaaahh ne sen ne ben söylim tedavimde gerileme var bide sigarayı bıraktım çok zorluyo beni.sen neler yapıyosun nasılsın.

nasıl gerileme canım hani tamamdı artık 2 ay normal yolla deniycektin ya canım sana bide nediycem kendini bukadar kasma tabi sigarayı bırak saglık için ama benim arkadaşım eşi senelerdir günde 3 paket sigara içerler ve kız korunurken hamile kaldı benim babam annem senelerdir 3 tane çocukları var

ne bağırıyon gııııııııııııııı anam yazıyoz görmüyon mu klava:önemli bişey yooooooooooookkkkkkkkkk.....................

hoşgeldin bugullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kabak yemeğini koydum geldim :sinifsinif:

ya eşimde öyle diye birden bırak günde 2 veya 3 tane iç diyo ama ben tamamen bırakmak istiyorum oda çok zorluyo beni.tedavimdeki gerileme şöyle canım rahim duvarım tekrar incelmeye başlamış tekrar ilaca başladım netten araştırdım sigara rahim duvarını inceltebiliyomuş bu yüzden bırakmaya karar verdim ama bu seferde çok strese girdim daha kötü olucam diye korkuyorum.

zeyno yaptınmı yemeğini cokacimcoookesinte sende namazını kıldın herhalde Allah kabul etsin benim lekelenmeler azda olsa devam ediyo kılamıyorum namazımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…