Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
he kıss çekirdek çitle leblebi ye aynı şey ama değil bunlar yararlı o sağlıksızlmaz:

canım balık mevsimi değil dondurulmuş oluyolar fazla tüketmeyin bide güvenilir yerlerde alın tatlım

biz eşimle balıksız hayat düşünemeyiz hem zaten diyette oldugumuz içinde çok tüketiyoruz her hafta aynı kişiden alıyorum kesinlikle sorunolmaz elektrikli ızgaramda yapıyom

biz eşimle balıksız hayat düşünemeyiz hem zaten diyette oldugumuz içinde çok tüketiyoruz her hafta aynı kişiden alıyorum kesinlikle sorunolmaz elektrikli ızgaramda yapıyom

oh oh aslında bizimde bi diete ihtiyacımız var canım o elektirikli ızgaranasıl iyimi tadı nası annemlerin vardı berbattı elektiriği ete değil bize veriodu bizde attık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oh oh aslında bizimde bi diete ihtiyacımız var canım o elektirikli ızgaranasıl iyimi tadı nası annemlerin vardı berbattı elektiriği ete değil bize veriodu bizde attık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim aldıgım üstüde kapaklı hiç koku yapmıyo tavuk balık köfte harika oluyo ben 50 lira verdim çokta memnunum

kızlar benim bezelye iptal koçiş gec gelecek off akşam yalnızım
hadi ya neyse yarın yaparsın artık bende akşamları evde tek kaldığımda tek tesellim sigaraydı artık oda yok napıcam ben.
bende valla aynen koçiş gec gelcek kıss cekirdek citle belki iyi gelir

SABAHTAN BERİ BİR SÜRÜ ÇEKİRDEK YEDİM ZATEN ÖGGGG GELDİ.

Çıkmadım ya buradyım ıŞım Çıktı yazamadım hem mesaımde bıttı bırazdan Çıkıcam zaten.

kızlar inşallah tedavimden olumlu sonuç alırsak seneye tekirdag tarafında yazlık düşünüyoruz ben hafta içi kalırım eşimde haftasonları gelir eşim diyoki annenlerde gelir hafta içi yalnız kalmzsın inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…