zeyno yaptınmı yemeğini cokacimcoookesinte sende namazını kıldın herhalde Allah kabul etsin benim lekelenmeler azda olsa devam ediyo kılamıyorum namazımı.
kızlar hu
kızlar hu
canım balık mevsimi değil dondurulmuş oluyolar fazla tüketmeyin bide güvenilir yerlerde alın tatlım
biz eşimle balıksız hayat düşünemeyiz hem zaten diyette oldugumuz içinde çok tüketiyoruz her hafta aynı kişiden alıyorum kesinlikle sorunolmaz elektrikli ızgaramda yapıyom
bizde haftada bir yeriz çipura ben çok seviyorumcokacimcoook
bizde bayılırız o balığa o ne lezzetya palamut iğren bide isravit güzel oluyo elinle yiyecen
oh oh aslında bizimde bi diete ihtiyacımız var canım o elektirikli ızgaranasıl iyimi tadı nası annemlerin vardı berbattı elektiriği ete değil bize veriodu bizde attık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim aldıgım üstüde kapaklı hiç koku yapmıyo tavuk balık köfte harika oluyo ben 50 lira verdim çokta memnunum
canım benim aldıgım üstüde kapaklı hiç koku yapmıyo tavuk balık köfte harika oluyo ben 50 lira verdim çokta memnunum
markası ne bide onlşar çok elektrik harcar
kızlar havalar ne kadar sıcak oldu keşke yazlıgımız olsa ne güzel olurdu
markası ne bide onlşar çok elektrik harcar
canım e ucuzmuş markası ne
oalbilir canım yakar
hadi ya neyse yarın yaparsın artık bende akşamları evde tek kaldığımda tek tesellim sigaraydı artık oda yok napıcam ben.kızlar benim bezelye iptal koçiş gec gelecek off akşam yalnızım
bende valla aynen koçiş gec gelcek kıss cekirdek citle belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?