aslında bende içmeyi istemiyorum ama öyle alışmışımki ona her türlü boşluğu sigara dolduruyodu sanki boşluğa düşümüş gibiyim vücut istiyo ben istemiyorum:sinifsinif:
aslında bende içmeyi istemiyorum ama öyle alışmışımki ona her türlü boşluğu sigara dolduruyodu sanki boşluğa düşümüş gibiyim vücut istiyo ben istemiyorum:sinifsinif:
bende diyom bahçe salata nedir bende farklı bişey sandım ilahi bildiğimiz salata işte yemekteyiz yarışmasındakiler mi özendin:1shok::roflol:
canım ama sana zarar söle düşün canım meleğine kavuşcan onun için o sıkıntı ne ki öle değimi ne tedaviler gördük ama sigara ne ki boşver meleğini düşün alışırsın
esinte hangi ismi istiyorsan yaz :roflol: bende isim çooookkkk :1shok:
ooohhhh ben çok seviniyorum bıraktığına
şimdi senle kavga etmek daha kolaylaştı :jeyyar::mymeka:
ben bi kabak yemeğini koyuyum geliyorum bekleyinnnnnnnn beniiiiiiiiiikötükedihüso
aynen öyle canım öyle kavga etmek istiyoki bu aralar sorma gitsinkötükedihüsoooohhhh ben çok seviniyorum bıraktığına
şimdi senle kavga etmek daha kolaylaştı :jeyyar::mymeka:
hadi koyda gel ben 6 ya kadar burdayım.ben bi kabak yemeğini koyuyum geliyorum bekleyinnnnnnnn beniiiiiiiiiikötükedihüso
yaaa ben biliyorum bi özenti var demek onlar size özenmiş:lepi:kıss moda moda ilahi hiç aklıma gelmedi biz yaz ayları bizim komşu ekiyo bizede verio bizde bahce salatası dioz yani yemekteyiztekiler bize özendi yerin kulağı var misali kaydirigubbakcemile3
sağol canım ya birisi benimle böyle konuşunca moralim düzeliyo kendime güvenim artıyo nolur bana destek olun bu aşamada şu bir haftayı atlatabilsem belki gerisi kolay olur hııı.
canım herkonuda yanındayız bitanem hep beraber atlatcağız atlatırsın bak bi umud doğuyor bebeğini düşününce yüzüne tebbesüm içine huzur mutluluk doğuyor hayattan tat aldığını anlıyon bunları düşün zaten gerisi gelir bitanem nelere göğüs geldik sıgara neki aşkım
doğru söylüyosun canımguclubacismilebaşarmak zorundayım bunca güçlüğe gögüs gerdim bunuda başarıcam Allahın izniyle:Saruboceq:
kızlar selam emine neyin var tatlım benim bilgisayarda problem var her zaman giremiyom
kızlar selam emine neyin var tatlım benim bilgisayarda problem var her zaman giremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?