Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur yeni topiğe gel canım adı Umutlar tükenmez haydi kızlar zafer bizim olacak.

kızlar hayırlı olsun yeni topik acıyosunuz bi isimde benden olsun UMUDUMUZ ALLAH ...... ZATEN GERCEĞıDE BU DEĞıLMı HEM ALLAHIN ADIYLAN BAŞLIYAN OLSUN RAHMETı BEREKETı ÜZERıMıZDEN EKSıK OLMASIN

iyim canım annemler burdaydı kıss biraz önce gittiler zeytin yağlı dolma yaptık harika olmuştu

ohh ne güzel afiyet olsun

öğlen namaz kılıyım gelicem dedin gittin annenler geldi o zman

ohh ne güzel afiyet olsun

öğlen namaz kılıyım gelicem dedin gittin annenler geldi o zman

evet canım işimi yaptım tam namaz kılacaktım annemler geldi o yüzden girmedim canım e sizin orda yağmur yağıyomu dedinya hava bozuk dışarı cıkmayacam

evet canım nası yağdı gidemedim avm yakındı ama hava kapalı olunca çıkmak içimden gelmedi ama keşke gitseydim bu azarları işitmezdim

ama olacağı varmış oldu işte

evet canım nası yağdı gidemedim avm yakındı ama hava kapalı olunca çıkmak içimden gelmedi ama keşke gitseydim bu azarları işitmezdim

ama olacağı varmış oldu işte

vardır canım bundada bir hayır koçişin yattımı belki seni bekliodur yarın evdemi

canım bu günlerde bi ağırlık bi uyku var gözümü acamıyom sabahın köründe kalakn ben bilirsin saat 10 , 9 da kalkıyom valla sana benzedim cadı

kıss koçişi bekliom kalksa yatacağız ama hiç dediğin gibi çivi gibi valla nerde aman olsunda uykusuz kalalım razıyım

benimki hemen yatardı şu yusufa baktık çok güzel bir film olmuş ya ben çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…