zeyneppppppppppppppp niye böyle yapıyosun niye ugramıyosun canım topiye özledik seni tamam aramızda kırgınlık oldu yaşandı ve bitti uzatmayalım kaldıgımız yerden devam edelim sen sevdiyim arkadaşlardansınolumunekankayizsmile dinimizde küsülü kalmak günahtır sen daha iyi bilirsin birbirimizi yanlış anladık diyelim gecmişi unutalım seni kırmak istemedim sadece bana ters geldi ama bilmeyerekte kırdıysam özür dilerim
artıkta acmayalım eski konuları arkadaşlar arasında olur böyle şeyler zaten dertlerimiz büyük aynı şey iiçin cabalıyoruz birbirimize destek olup yolumuza devam edelim
ben barış elini uzattım bence sende bu elden tut canım gerisi sana kalmış artık sen bilirsin opuyorumnanaktan
burdayım canım ya napıyım pkoluları araştırıyorum
zeynep canım belki kızacan ama bak aleynada ne güzel içindekileri yazmış canım
pko nerden cıktıya ama canım tüp yaptırmayacanmı cok önemlimi
hayır canım niye kızıyım benim içimde neler neler varda bişi demiyorum
ben kimseye küs falan değilim dargınım sadece beni anlamadıkları için neyse açmayalım tekrar
zeyno merdaneli avatarını nie değiştirdinklava:
kız az önce avatarın değişikti alala bilmiyorumkismile
ben avatarımı göremiyorum sende avatar varmı seninkinde ayarları bozdum galiba
şimdi düzelttim ayarlarıEvet kahrolsun israil turkbayragi kahrolsun israil turkbayragi
CANIM AVATARIN VAR ŞU AN TATLI BEBEK VAR benimkide var kıss elin bi dursun .canım bu gece saat sabahın beşine kadar uyanıktım bi on dakka daldım hemen kalktım canlı bağlantı vardı gemide ya nasıl hesab verecekler ya ölenler şehitlerimiz ne güzel şehadet şerbetinden içtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?