Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet kontrollere gidiyorum canım ağustosun sonuna bitecek inşaallah
hayırlı haberi vericem

inşallah ya canım hadi beklioz güzel haberi bak bu sefer olcak ben inanıyom içimdeki ses dio :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende oluruna bıraktım amn ne olursa olsun bakalım

canım ninni sölemeyemi gidion ben bazen sölerim ama ninnideğil dırdır yaparım valla koçiş bana kötü bakıyo bu gece allah

yok kıss ninni söylememde e hadi sen git yat diyemem adama giderim yatırırım öperim koklarım gelirim napıyım yoksa benle ilgilenmiyon dio

kullarım beni sana soracak olursa,
muhakak ki ben onlara pek yakınım.
bana dua ettiği zaman dua edenin
duasına cevab veririm.

yazdım canım duayı canım ben cıkayım koçiş beklio yarın görüşürük öptüm canım hayırlı geceler tatlı rüyalar

zeyneppppppppppppppp niye böyle yapıyosun niye ugramıyosun canım topiye özledik seni tamam aramızda kırgınlık oldu yaşandı ve bitti uzatmayalım kaldıgımız yerden devam edelim sen sevdiyim arkadaşlardansınolumunekankayizsmile dinimizde küsülü kalmak günahtır sen daha iyi bilirsin birbirimizi yanlış anladık diyelim gecmişi unutalım seni kırmak istemedim sadece bana ters geldi ama bilmeyerekte kırdıysam özür dilerim
artıkta acmayalım eski konuları arkadaşlar arasında olur böyle şeyler zaten dertlerimiz büyük aynı şey iiçin cabalıyoruz birbirimize destek olup yolumuza devam edelim

ben barış elini uzattım bence sende bu elden tut canım gerisi sana kalmış artık sen bilirsin opuyorumnanaktan

aleynam yok ben küs değilim olmamda ama yanlış anlaşıldığım için darıldım sadece
ben yine sizin arkadaşınızım ama o topiğe gelmek istemiyorum zatan fazla giremiycem tedavi oluyorumya netin başında fazla durmak istemiyorum
zaten moralim bozuk bugün pko olduğumu öğrendim mafoldumben napıcam bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
öpüyorum seni :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…