Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biliyorsun kıyamet kopmadan israillilerle daha doğrusu yahudilerle müslümanlar arasında büyük savaş çıkacak
beni o korkutuyo yaklaşıyoruz yavaş yavaş kıyamete

biliyorsun kıyamet kopmadan israillilerle daha doğrusu yahudilerle müslümanlar arasında büyük savaş çıkacak
beni o korkutuyo yaklaşıyoruz yavaş yavaş kıyamete

canım evet an meselesi değilmi şuanda kıss bizim izmitten bi cok tanıdığımız gitti

yazık demiyorum çünkü çok büyük bir fedakarlık ne güzel şehit oldu onlar bizede kısmet olsa

evet orası öle bi amaç için şehit oldular barış için rabbim sen büyüksün canım ben cıkıyom koçiş beklio hadi öptüm yarın konuşuruz Şeniz

peki zeynep sen bilirsin nasıl istersen öyle olsun arkadaşım

pko dan korkma o cok önemli deyil bildiyim kadarıyla ama gecmiş olsun kafaya da takma İNŞALLAH tedavinde hayırlı ugurlu olur ve ALLAHIM emeklerinin kaşılıgını verir İNŞALLAH

ALLAHA emanet ol hoşcakal

yok canım doktoruma güveniyorum pkodan korkmuyorumda
ben prolaktinden korkuyorum aşırı yükselmesi beyinde ödem yapıyormuş ondan korkuyorum
herkesin bi derdi sıkıntısı var banada anlayış göster yeni tedaviye başladım ve yeni hastalıklarla karşılaştım bunlar beni çok streslendiriyo
benim derdim kimseyi incitmek değil hepimiz sıkıntılı günler yaşıyoruz ben senide çok sevdim burdaki tüm arkadaşlarıda o tatsızlık yaşandı ve bitti ben herkesi çok seviyorum beni anlamışsındır umarımvereliniortak

zeynep çok üzüldüm yeni sorunlarının çıkmasına hepimiz gerginiz gel topiğe konuşalım birbirimizi kırdık ama biz arkadaşız birbirimize destek olmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…