günaydın canlarım nasılsınız bugün dün çok bunalım takıldık umarım bugünümüz iyi geçerkaydirigubbakcemile5ay kızlar bu gece rüyamda babam ölmüştü sabaha kadar ağladım o anı yaşamak çok kötü ama anlamı güzel bence yakında çok güzel bir haber alıcam herhalde:lepi:
hayır olsun rüyan inşallah iyi haber alırsın canım
bende bugün çarşıya çıkıcam akşam oturmaya gidicez benden 3 ay önce evlenen bi akrabamız var kızdan nefret ediyorum uyuz şımarık zengin kızı aptal üfff hatırladıkça sinirleniyorum çok havalı biri geçen sene doğum yaptı şimdi 1 buçuk yaşında oğlu var
bana her seferinde n.... siz hala düşünmüyormusunuz diye sorar geri zekalı
ooffffffffff gitmek istemiyorum ama mecburum
işte bende bugün kendime güzel bi elbise alayım dedim moralim iyi olsun bariboshayallersmile
sorular sorular insanlara noluyo anlamıyorum biz çocuk doğururuz veya doğurmayız kime ne kendinin varya rahatlığı ondan rahat rahat soruyo sana boşver canım git al elbiseni giyin şıkır şıkır git gezmene o çatlasın yine çocuk sorarsa ben böyle iyiyim düşünmüyorum de rahat bir tavırla bak nasıl sinir oluyo karşındaki ben çok yaptım bunukaydirigubbakcemile5
tamam canım sen keyfine bak kimse için moralini bozma hadi iyi gezmeler canım öpüldünŞenizemine ben çıkıyorum canım hazırlanıyım annem bekleyecek çarşıda size iyi sohbetler
günaydın hanımlar benimde birazdan kayınvalidemler gelcek oturmamız var oraya gitcez bi bakıyım dedim kim var kim yok diye eminem rüya hayır olsun inş..babanın ömrü uzamış..
esinte nerelerdesin kıs senŞeniz
esintem nasılsın canım annen nasıl oldu rahatsızdı bi ara inş. iyidir.kız benim bugün lekelenmem kanamaya dönüştü doktoru aradım ilacı bırak bunu normal kanama olarak kabul edelim dedi belim karnım nasıl ağrıyo anlatamam sinirlerim iyice bozuldueyvahedigeldismile
emine rüyanın yorumu bencede müjdeli haber:CüvCüv: canım İNŞALLAH bu ay müjdeYİ verirsin adet olmuşsun galiba İNŞALLAH güzel ALLAHIM bu ay bizi sevindirir İNŞALLAHgünaydın canlarım nasılsınız bugün dün çok bunalım takıldık umarım bugünümüz iyi geçerkaydirigubbakcemile5ay kızlar bu gece rüyamda babam ölmüştü sabaha kadar ağladım o anı yaşamak çok kötü ama anlamı güzel bence yakında çok güzel bir haber alıcam herhalde:lepi:
beyzanur yeni tedavin hayırlı olsun İNŞALLAH bu olucagın adet son adetin olur ve tedavinle meleyinkızlar ben geldım ilacım bitti ama hasta olmadım artık dayanamıyorum bu nasıl bi işkence yarın tüp bebek yaptırcağım yerden randevu alcam bakalım muyane olcam ne varmış bi de kis varsa 2 ay ertelıyolar.tedaviyi ya ben napcam böyle ALLAHIM sen sabır ver bana artık dayanamıyorum
İyİyİm sagol sen nasılsın mİsafİrlerİm vardı yenİ gİttİler bende kulÜbe takılıyodum burayada ugradım
meraba kızlar aleynam güzel dileklerin için sağol canım inş. o müjdeli haberi bende alırım bigün tabi sizlerde.esinte sen napıyon canım bugün boştamısın biyere gitmiyon herhalde.
esinte çok sancım varya bu ay neden böyle oldu çok üzülüyorum seninde günün geçipte adet olunca böyle sancı oluyodu canım.gerçi benim günüm geçmedi 16 gündür falan lekelenme vardı neyse vardır bundada bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?