Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayır olsun rüyan inşallah iyi haber alırsın canım
bende bugün çarşıya çıkıcam akşam oturmaya gidicez benden 3 ay önce evlenen bi akrabamız var kızdan nefret ediyorum uyuz şımarık zengin kızı aptal üfff hatırladıkça sinirleniyorum çok havalı biri geçen sene doğum yaptı şimdi 1 buçuk yaşında oğlu var
bana her seferinde n.... siz hala düşünmüyormusunuz diye sorar geri zekalı
ooffffffffff gitmek istemiyorum ama mecburum

işte bende bugün kendime güzel bi elbise alayım dedim moralim iyi olsun bariboshayallersmile

sorular sorular insanlara noluyo anlamıyorum biz çocuk doğururuz veya doğurmayız kime ne kendinin varya rahatlığı ondan rahat rahat soruyo sana boşver canım git al elbiseni giyin şıkır şıkır git gezmene o çatlasın yine çocuk sorarsa ben böyle iyiyim düşünmüyorum de rahat bir tavırla bak nasıl sinir oluyo karşındaki ben çok yaptım bunukaydirigubbakcemile5

aman sinir olmaz o manyak offff o ve onun kaynanası rüyama bile giriyolar o kadar nefret ediyorum yani ama görüşmeye mecburuz çok yakın akrabamız

emine ben çıkıyorum canım hazırlanıyım annem bekleyecek çarşıda size iyi sohbetler

günaydın hanımlar benimde birazdan kayınvalidemler gelcek oturmamız var oraya gitcez bi bakıyım dedim kim var kim yok diye eminem rüya hayır olsun inş..babanın ömrü uzamış..

emine ben çıkıyorum canım hazırlanıyım annem bekleyecek çarşıda size iyi sohbetler
tamam canım sen keyfine bak kimse için moralini bozma hadi iyi gezmeler canım öpüldünŞeniz
günaydın hanımlar benimde birazdan kayınvalidemler gelcek oturmamız var oraya gitcez bi bakıyım dedim kim var kim yok diye eminem rüya hayır olsun inş..babanın ömrü uzamış..

günaydın canım sende mi gezmeye gitçen desene ben yanlız kalıcam bugün:a015:

esinte nerelerdesin kıs senŞeniz

canım annemlerdeydim kalmaya gitmiştim bayadır giremedim e sen nasılsın cadım ohh ne geüzel çarşı pazar gezceksiniz kıskandım şimdi canım bilion bide şu israilin yaptıklarını canım o yüzdende pek giremedim ne sorunlar varya 9 tane şehidimiz var neyse cicişim beni bi sen sormuşsun öptüm canım özeldeki msj aldım canım yeni gördüm

esintem nasılsın canım annen nasıl oldu rahatsızdı bi ara inş. iyidir.kız benim bugün lekelenmem kanamaya dönüştü doktoru aradım ilacı bırak bunu normal kanama olarak kabul edelim dedi belim karnım nasıl ağrıyo anlatamam sinirlerim iyice bozuldueyvahedigeldismile

canım annemde hem boyun hemde bel fıtığı var nasıl olabilirki sancılar oluyo tutlmalar oluyor doktor ameliyat dedi ama ameliyatı biraz riskli bizde kalsın dioz fizik tedavisine gitcek bide canım pisikolağa gitti annem zamanında babaannemde dedemde cok cekti onların acısı cıkıyo şimdide .canım güzel bak adet olmuşsun olmaman daha kötü biliom günün gectikce adet olduğun zaman sancı felaket oluyo benimde belim felaket ağrıyo pazar günü adet olcam şimdiden ağrıyo

kızlar ben geldım ilacım bitti ama hasta olmadım artık dayanamıyorum bu nasıl bi işkence yarın tüp bebek yaptırcağım yerden randevu alcam bakalım muyane olcam ne varmış bi de kis varsa 2 ay ertelıyolar.tedaviyi ya ben napcam böyle ALLAHIM sen sabır ver bana artık dayanamıyorum

beyzanurum ben adet oldum bugün ilacı bırak dedi doktorum benimde olmamam gerkeliydi ilaç kullanırken oldu Rabbim bol sabırlar versin bizlere ne diyim aslında olduğuma sevindim bi yandan patlayacak gibiydim artık çok sancım var.canım inş. kist falan çıkmaz gelde konuşalım gelince özelden mesaj at bana gelirim hemen.

herkese selamopuyorumnanaktan
emine rüyanın yorumu bencede müjdeli haber:CüvCüv: canım İNŞALLAH bu ay müjdeYİ verirsin adet olmuşsun galiba İNŞALLAH güzel ALLAHIM bu ay bizi sevindirir İNŞALLAH
beyzanur yeni tedavin hayırlı olsun İNŞALLAH bu olucagın adet son adetin olur ve tedavinle meleyin sana gelir İNŞALLAH

meraba kızlar aleynam güzel dileklerin için sağol canım inş. o müjdeli haberi bende alırım bigün tabi sizlerde.esinte sen napıyon canım bugün boştamısın biyere gitmiyon herhalde.

İyİyİm sagol sen nasılsın mİsafİrlerİm vardı yenİ gİttİler bende kulÜbe takılıyodum burayada ugradım

iyim canım ne olsun uğraşıp duruyoz dünya derdiylen

meraba kızlar aleynam güzel dileklerin için sağol canım inş. o müjdeli haberi bende alırım bigün tabi sizlerde.esinte sen napıyon canım bugün boştamısın biyere gitmiyon herhalde.

yok canım evdeyim tv nin başına cakılıp kalıyom

esinte çok sancım varya bu ay neden böyle oldu çok üzülüyorum seninde günün geçipte adet olunca böyle sancı oluyodu canım.gerçi benim günüm geçmedi 16 gündür falan lekelenme vardı neyse vardır bundada bir hayır.

canım olabilir her ay adet dönemi bir olmaz benim muhakkak bir ay olmassa sancım bidahaki ay mutlaka olur canım bi ağrı kesici al iyi gelir yada adacayı flan iç cok iyi geliomuş hemde baya temizlio rahmi adet döneminde içilirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…