asi kıldın mı namazını sende kapalımısın canım
teşekkür ederim kıslar sağolun daha iyileri size olsun
iyi olmuş emine adetinin söktüğü rahatlarsın
amin canım yok ben kapalı değilim hani zeynoda kapalıya p yüzden sendemi kapalısın diye sorum.kıldım geldim cnm rabbim kabul etsin inş...evet cnm kapalıyım sen?
teşekkür ederim kıslar sağolun daha iyileri size olsun
iyi olmuş emine adetinin söktüğü rahatlarsın
hele şükür geldin kıs nerdeydin sana soru sordum ayol nirden aldın elbiseyi kaça aldın?
amin canım yok ben kapalı değilim hani zeynoda kapalıya p yüzden sendemi kapalısın diye sorum.
hemde nasıl rahatladım canım ya hiç sorma
özele atsam kıss bekle
cnm profil resmindeki senmisin?orda bi foto varda evet cnm ben 8 senedir kapalıyım cnm daha çok az olsun cnm herkes kapanacak diye bişe yok biliyomusun benim ablamda açık kafası milletin bidene ağzı durmuyo gııı sen niye kapalısında o açık diyip duruyolar allahım ya rabbim yüreğinin temizliği önemli bence ...
tamam aldım cnm güle güle giy..
evet canım benim resimdeki benim içinde insanların açık veya kapalı olması önemli değil yüreği önemli kız anam millet herşeye karışır bilmiyonmuklava:
teşekkür ederim birazda makyaj yapayım
moralim düzgün oldun bari salak gibi görünmüyüm sinsi salağasempatiksalakcinni
estafurullah cnm benim senin YÜREĞİN güzel o yeter o pisliğide boşver gitsin diycem ama çok yakın akrabanızmış ne derse desin çok serbest bi şekilde cvplar ver hiç öle ezilip büzülme cnm...
ben geldim zeynom hayırlı olsun elbisen güle güle giy sana uğur getirsin cadım resmini bekliom elbisenin
du bakalım gidip görücezaklinialirimsmile
sağol tatlım tamam çekip gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?