Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom benim adetim iyice çoğaldı rahatladım aslında iyi oldu belkide doktor tedaviye başlar

teşekkür ederim kıslar sağolun daha iyileri size olsun

iyi olmuş emine adetinin söktüğü rahatlarsın

kıldım geldim cnm rabbim kabul etsin inş...evet cnm kapalıyım sen?
amin canım yok ben kapalı değilim hani zeynoda kapalıya p yüzden sendemi kapalısın diye sorum.
teşekkür ederim kıslar sağolun daha iyileri size olsun

iyi olmuş emine adetinin söktüğü rahatlarsın

hemde nasıl rahatladım canım ya hiç sorma

amin canım yok ben kapalı değilim hani zeynoda kapalıya p yüzden sendemi kapalısın diye sorum.

hemde nasıl rahatladım canım ya hiç sorma

cnm profil resmindeki senmisin?orda bi foto varda evet cnm ben 8 senedir kapalıyım cnm daha çok az olsun cnm herkes kapanacak diye bişe yok biliyomusun benim ablamda açık kafası milletin bidene ağzı durmuyo gııı sen niye kapalısında o açık diyip duruyolar allahım ya rabbim yüreğinin temizliği önemli bence ...

evet canım benim resimdeki benim içinde insanların açık veya kapalı olması önemli değil yüreği önemli kız anam millet herşeye karışır bilmiyonmu klava:

teşekkür ederim birazda makyaj yapayım
moralim düzgün oldun bari salak gibi görünmüyüm sinsi salağasempatiksalakcinni

estafurullah cnm benim senin YÜREĞİN güzel o yeter o pisliğide boşver gitsin diycem ama çok yakın akrabanızmış ne derse desin çok serbest bi şekilde cvplar ver hiç öle ezilip büzülme cnm...

ben geldim zeynom hayırlı olsun elbisen güle güle giy sana uğur getirsin cadım resmini bekliom elbisenin

estafurullah cnm benim senin YÜREĞİN güzel o yeter o pisliğide boşver gitsin diycem ama çok yakın akrabanızmış ne derse desin çok serbest bi şekilde cvplar ver hiç öle ezilip büzülme cnm...

du bakalım gidip görücezaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…