Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öylemi diyosun neyse bende çok takımıyım kafama artık en bi adaçayı içiym bensenin sancılar ne durumda

öylemi diyosun neyse bende çok takımıyım kafama artık en bi adaçayı içiym bensenin sancılar ne durumda

iç canım afiyet olsun bak faydasını görcen binim canım sabah oldu baya belim ağrıdı sonra gecti normalde adet zamanı olur ama bu sefer adetten önce oluyo canım tedavi nasıl gidio

iç canım afiyet olsun bak faydasını görcen binim canım sabah oldu baya belim ağrıdı sonra gecti normalde adet zamanı olur ama bu sefer adetten önce oluyo canım tedavi nasıl gidio

inşallah fayda eder ya sancım var belim ağrıyo senin normalde adet öncesi sancın olmazmı benim olur anlarım olacağımı bekle bakalım nolacak belkide olmazsın.canım tedavimi kaldı herşey alt üst oldu ilacı kestim pazartesi tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek belkide adet oldum diye aşılama tedavisine başlar inş. öyle olur biranönce başlar tedaviye.

yok canım aşılamayı diom belki başlamışsındır bu ay bilion bayadır yoktum yok canım öle sancım olmaz adet öncesi sadece karnımda gurultu olur umudum yok kesin olcam aman artık umrumda değil şu aralar kafam zaten bozuk israilin yaptıkalrından sonra hiç bebek aklımdan gecmio umrumda değil artık hadi canım aşılaman iyi gecer olumlu sonuç alırsın canım

emine canım ben kalkıyom biraz haberleri izlim ne oldu aklım hep televizyonda bi haber varmı gemiylen ilgili öptüm canım

inşallah bu aşılamada gelir meleğim çok yoruldum canım çok işten izin almak bir problem masrafı cabası Allah yardımcısı olsun hepimizin.ay göbekten yapılan iğnelerden çok korkuyorum ben kalçadan yaptırmıştım belki bunda kendim göbekten yaparım vücut acıya alıştı artık bebeğim gelsinde razıyım iğne yapmaya.

bende geldim amannn nası yoruldum bi bileseniz kıs demet dışarı ne kadar sıcak öle vallaha ayaklarım su topladı

aldım kıslar
kahverengi kolları kısa pileli içine açık renk gömlek ateği fırfırlı diz altında eşarp aldım tek renk bal köpüğü nasıl sızce

kızlar napıyosunuz yaw niye bu kadar geç cvp yazıyosunuz bende gidiyimde bari ikindimi kılıyım da geliyim..

aldım kıslar
kahverengi kolları kısa pileli içine açık renk gömlek ateği fırfırlı diz altında eşarp aldım tek renk bal köpüğü nasıl sızce

vaaaayyy anlattığına göre baya güzel bişey güle güle giy canım bidahaki aldığın elbise hamiş elbisesi olur inşallaaaaaaaaaaahhhhhh:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…