canım olabilir her ay adet dönemi bir olmaz benim muhakkak bir ay olmassa sancım bidahaki ay mutlaka olur canım bi ağrı kesici al iyi gelir yada adacayı flan iç cok iyi geliomuş hemde baya temizlio rahmi adet döneminde içilirse
öylemi diyosun neyse bende çok takımıyım kafama artık en bi adaçayı içiym bensenin sancılar ne durumda
iç canım afiyet olsun bak faydasını görcen binim canım sabah oldu baya belim ağrıdı sonra gecti normalde adet zamanı olur ama bu sefer adetten önce oluyo canım tedavi nasıl gidio
inşallah fayda eder ya sancım var belim ağrıyo senin normalde adet öncesi sancın olmazmı benim olur anlarım olacağımı bekle bakalım nolacak belkide olmazsın.canım tedavimi kaldı herşey alt üst oldu ilacı kestim pazartesi tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek belkide adet oldum diye aşılama tedavisine başlar inş. öyle olur biranönce başlar tedaviye.
yok canım aşılamayı diom belki başlamışsındır bu ay bilion bayadır yoktum yok canım öle sancım olmaz adet öncesi sadece karnımda gurultu olur umudum yok kesin olcam aman artık umrumda değil şu aralar kafam zaten bozuk israilin yaptıkalrından sonra hiç bebek aklımdan gecmio umrumda değil artık hadi canım aşılaman iyi gecer olumlu sonuç alırsın canım
emine canım ben kalkıyom biraz haberleri izlim ne oldu aklım hep televizyonda bi haber varmı gemiylen ilgili öptüm canım
bende geldim amannn nası yoruldum bi bileseniz kıs demet dışarı ne kadar sıcak öle vallaha ayaklarım su topladı
bende geldim amannn nası yoruldum bi bileseniz kıs demet dışarı ne kadar sıcak öle vallaha ayaklarım su topladı
hoşgeldiniz kızlar kaydirigubbakcemile5
aldım kıslar
kahverengi kolları kısa pileli içine açık renk gömlek ateği fırfırlı diz altında eşarp aldım tek renk bal köpüğü nasıl sızce
aldım kıslar
kahverengi kolları kısa pileli içine açık renk gömlek ateği fırfırlı diz altında eşarp aldım tek renk bal köpüğü nasıl sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?