Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız allah iyiliğini versin emi banada öle demişti bende daha o aleti takmadan ay aman uf demeye başlamıştım dr sana dediğinin aynısını banada demişti...

avet cok acıyo banada aşılama yaparken taktı bende sonra tahriş ettiği için kaşıntı yaptı baya

kayınbabam götürüp getiriyo

kıss aferin kayınpederine canım calışmıyomu kayınpederin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız allah iyiliğini versin emi banada öle demişti bende daha o aleti takmadan ay aman uf demeye başlamıştım dr sana dediğinin aynısını banada demişti...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::kedi: ama çok utandım haaaa

hmm kayınbaban biliyo yani demi sizin durumu?
sen içerde muayene olunca kayınbabanda dışarda seni mi bekliyo cnm?

yok kıss elinden tutuyo kaydirigubbakcemile3 e heralde dışarda bekliodur cok acayip bi durum ama helal olsun kayınpederine valla :bbo:

kıslar hastanede yanıma b,i genç kıs oturdu lösemiydi saçları ne dökülmüş başı ağrıyordu galiba başını tutuyordu öle
şöle baktımda bizim halimizde hiç bişi yok allah sağlık sıhhat vermiş orda halime hamd olsun dedim ne insanlar var nelerle uğraşıyor Allah iyiliğini versin inşaallahmafoldumben

yok kıss elinden tutuyo kaydirigubbakcemile3 e heralde dışarda bekliodur cok acayip bi durum ama helal olsun kayınpederine valla :bbo:

kız allah canını almasın emi hemen bak lafı nereye çekti yani hastaneye kadar giriyo mu anlamında sordum deli gacı ne hemen yanlış anlıyon:roflol:kaydirigubbakcemile3

niye acayip olsunki kısss ben önceki tüp bebek transferinde eşimle o beni hastaneden çıkardılar hatta kayınbabam arabayı kullanıyordu bende yanına oturdum ön koltuğu yatırdılar:kedi:

canım illaki halimize şükretmek için birilerinin hayatı bize dersmi olsun canım ben başından ne diom ya durumuz daha kötü olsaydı ya hiç bebek için umudumuz olmasaydı canım halime artık şükrediom ve umudum allah olduğu için bekliom

canım peki nasıl yani hani yardımcı olcaktı tüpte öle değilmiydi e sen adama ne dion doktora gidince

hıı

yok ona bu sefer demedik biz ödüyoruz
ona desek bizi 1 sene daha oyalardı
kontrole gidiyorum diyorum ona neki soramaz zaten ayıp

kız allah canını almasın emi hemen bak lafı nereye çekti yani hastaneye kadar giriyo mu anlamında sordum deli gacı ne hemen yanlış anlıyon:roflol:kaydirigubbakcemile3

ee napimö öle sorun duruyo suçum ne ama helal olsun valla adama dimi vereliniortak

niye acayip olsunki kısss ben önceki tüp bebek transferinde eşimle o beni hastaneden çıkardılar hatta kayınbabam arabayı kullanıyordu bende yanına oturdum ön koltuğu yatırdılar:kedi:

zeynep valla takdir ettim babanı bizimki pinti yobaz gıcık hayatta yardımcı olmaz gerci adam durumumuzu bilmio belki bilse babalık damarı kabara verir dimi bilmiyorumkismile

orda bi kıs daha vardı oda tüp yaptıracakmış kıs hiç adet olmazmış doktor ilaçlarla yumurta oluşturmuş 8 ,9 tane yumurtası olmuş %35 civarında şans vermiş nası ümitli görsen havalara uçuyo yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…