ee napimö öle sorun duruyo suçum ne ama helal olsun valla adama dimi vereliniortak
zeynep valla takdir ettim babanı bizimki pinti yobaz gıcık hayatta yardımcı olmaz gerci adam durumumuzu bilmio belki bilse babalık damarı kabara verir dimi bilmiyorumkismile
orda bi kıs daha vardı oda tüp yaptıracakmış kıs hiç adet olmazmış doktor ilaçlarla yumurta oluşturmuş 8 ,9 tane yumurtası olmuş %35 civarında şans vermiş nası ümitli görsen havalara uçuyo yazık
iyi yapmışsınız canım ama bak adam götürüyo yine fisfisfis
evet adam hakkaten takdir edilecek iş yapıyo walla..alkisalkisalkis
he götürür canım Allah razı olsun benimle ilgilenir paradan kaçmaz bu aralar sıkıntısı var borcu felan adama yüklenmeyelim biz ödeyelim dedik inşaallah tutarda emeklerimiz boşa gitmezmafoldumben
ben bi evi toparlıyım emi kıslarrrr 15 dakikaya gelirim
amin canım amin hem sürpriz olur ay ne sevinir kayınpederin süprizzzzz
tamam canım kolay gelsin bende koçişin yanına gitcem saat4 te hazırlanayım yavaş yavaş
canım senin kayınpederlerin biliomu destek oluyolarmı size
demet kıss adam cumaya gitmiş biliyonmu dinine bağlı biri onu bekledim
he kız çok iyi bi adam walla ben çok memnun kalmıştım inş..sende memnun kalırsın..
bi olsa kimler sevinecek kimler ama allah hakkımda hayırlısını versin hayırsız olacaksa olmasın değilmi :çok üzgünüm:
şimdilik memnunum du bakalım sonum ne olacak
bi olsa kimler sevinecek kimler ama allah hakkımda hayırlısını versin hayırsız olacaksa olmasın değilmi :çok üzgünüm:
nereye gidiyon ki:1shok:
cnm benim kayın babam dünyanın en iyi adamı ya melek melek maşallah...
bizim durumumuzu biliyo tabikide destek oluyo tam olarak bize sormuyoda kayınvalideme soruyomuş cnm yaaa bizim durumumuzu.....
tabi orası öle tabikide rabbim herşeyin hayırlısını versin inş..cnm annneler biliyomuydu?
işim var töbe çıkamıyom esinteeeeeee nereye gidiyon kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?